perjantai 9. toukokuuta 2014

Meille tulee kesäpentuja!

Tiistaina käytiin Dracun kanssa ultrassa Munkkiniemen Käpälämäessä, ja löytyihän sieltä mahasta elämää! Kovasti olin epäillyt että pakko sen on olla tiine, käytös on ollut niin täynnä kaikkia pieniä merkkejä. Pissahätä, ruoan jälkeinen puklailu, lelujen "hautominen" jonnekin omaan jemmaan ja muutenkin semmoinen epänormaalin rauhallinen käytös ja samalla äkäisyys Wiccaa kohtaan, jota ei normaalisti esiinny ikinä... Ja vaikka tiineyden ei vielä pitäisi näkyä, niin kyllä tuo koira aikamoiselta valaalta näyttää!

Eläinlääkäri ei meinannut haluta arvioida mulle petumääriä kun kuulemma "aina menee metsään", mutta pienimuotoisen anelun seurauksena alkoi laskea niitä hoitajan kanssa. Arvio 5-6, tuskin ainakaan mitään jumbopentuetta, mutta enemmän kuin muutama. Tällä sitten mennään ja saadaan jännätä tarkempaa tietoa vielä neljä viikkoa synnytykseen. Laskin, että ekasta astutuksesta olisi 61 vrk:tta 09.06. Vähän on hirvittänyt etukäteen se, että löytyykö pennuille kivat kodit, etenkin kun tuntuu että pentueita on nyt kevät/kesällä ihan jumalattoman paljon ja pennut tuntuvat jäävän kasvattajille käsiin. Onneksi meillä ei tule mitään akuuttia ongelmaa, paljon tosi kivoja koteja olisi tiedossa :) Mitään päätöksiä en kuitenkaan tee ennenkuin lähellä luovutusikää, jotta oikea pentu kohtaa varmasti sille parhaan mahdollisen kodin!

Mutta tällaista tällä kertaa, masupäivitykset jatkukoon... Pitäis ainakin ottaa vyötärömitat, paino oli Draculla lekurissa 16,3kg.

1,5 vuotta sitten syntyi tällaisia <3 saa nähdä mitä neljän viikon päästä tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti