maanantai 31. maaliskuuta 2014

Dracun juoksut alkoivat!

Juuri edellisen blogipostauksen jälkeen huomasin, että Dracu on aloittanut vihdoin ja viimein ne kauan odotetut juoksut! Näin ollen me lennetään Saksaan ensi viikon keskiviikkona ja mitä todennäköisimmin lennetään takaisin seuraavan viikon maanantaina :) Varailen parhaillani lentoja Helsinki-Dusseldorf... Jännittävää!

Lisäksi meillä kävi kyllä oikeastaan ehkä maailman paras tuuri tämän ajoituksen kanssa, sillä juuri sinä viikonloppuna kun ollaan siellä niin Keenin omistajan tilalla pidetään Sandra Zilchin paimennusklinikka aussieille ja meille tehdään Dracun kanssa myös tilaa klinikalle! Pääsemme näkemään paljon työlinjaisia saksalaisia aussieita sekä treenaamaan Euroopan parhaan aussiepaimentajan oppiin! Dracu olikin aika fiksu kun panttasi niitä juoksuja ;) Toivottavasti päästään myös näkemään Keeniä paljon "tositoimissa" paimenessa!

Nyt sitten vain jännityksellä toivomaan, että tuo on hyvä ajankohta astuttaa Dracu, matka sujuu hyvin ja saataisiin ensi viikolla pistettyä pennut aluilleen.

Loppukevennyskuva: äiti ja tytär - vähemmän kuin kaksi koiraa on rikos...

2 kommenttia: