maanantai 31. tammikuuta 2011

Vetohiihtoa & agilitya

Viikolla 4 puuhattiin taas tuttuja juttuja!

Ma 24.01 mentiin Sepon agilitytreeneihin Sporttikoirahallille molempien koirien kanssa. Oli siinä kyllä aikamoinen sirkus kun ei ollut autoa... Sain vinguttua kyydin hallille, mutta sit piti pitää aina toinen koira hallin päässä huutamassa kun suoritti toisen kanssa. Ei kivaa. Sain Sepolta taas huomautuksia temmonvaihteluista ja nykivistä liikkeistä sekä käsin huitelemisesta, etenkin Dracun kanssa. Seppo kanssa kummasteli kun ohjaan ihan eri asennossa näitä: Danten kanssa kyyryssä ja kädet lähellä ja Dracn kanssa sitten suorempana ja isommilla liikkeillä. Voisi luulla että ihan tarkoituksella teen näin ;)

Ti 25.01 saatiin seuraksi Emmi & bc-likat Sara ja Step ja lähdettiin hiihtämään koko joukon kanssa! Ekaa kertaa tänä talvena pääsi Dracu ja Dante vetohommiin ja vauhtia oli kyllä melkoisesti!! Sit kun koirat vielä kisasi keskenään oli vauhdin hurmaa riittävästi vaikka kenelle ;)

Ke 26.01 olisi ollut Mian treenit, mutta pakkasta oli liki -15 joten jätettiin suosiolla väliin, varsinkin kun maanantaina saatiin matkata hallilta kotiin 2 tuntia...

Pe 28.01 ylipuhuin Tiian tulemaan meidän kanssa hiihtämään... =D Meillä oli aikamoinen lenkki! Ensin Tiia hiihti hengiltä hiiren/myyrän/päästäisen ja sitten miltein Dracun ;) Ruuti kun ei oikein tahtonut vetää kunnolla annoin Tiialle Dracun Ruutin pariksi mutta Dracu sitten vain ihmetteli että minne mamma jäi ja pysähtyi fiksusti juuri Tiian eteen alamäessä... Dracu onneksi säästyi vammoitta mutta Tiia-raukan naamasta ei voinut sanoa samaa... Onneksi ei ainakaan hampaita irronnut! Tehtiin semmonen reilu 1,5 tunnin lenkki ja oli kyllä hyvin väsytetyt koirat jälkeenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti