maanantai 31. tammikuuta 2011

Agilitykisat Hyvinkäällä 23.01 (Dracu)

Lähdettiin Dracun kanssa sunnuntaina 23.01 agilitykisoihin Hyvinkäälle. Saatiin kyyti seurakaveri Tiialta (& bc Ruuti) joten matka sujui varsin leppoisasti ja oltiin paikalla hyvissä ajoin katsomaan edeltävät minit ja medit. Kerettiin todistamaan myos seurakaveri Karon & sheltti Kriisin hienoa 0-tulosta :) Onnea heille vielä kerran! Tarjolla oli tänään kaksi agilityrataa, molemmat tuomaroi Ritva Herrala jolta Dante sai mm. ihan ekan nollansa ja kakkosten vikan nollan!

Eka rata oli oikeastaan aika haastava mm. alussa esteen takaakierto ja putki-A-kombinaatio. Mut ei me haasteita pelätä! Alussa Dracu istui kuin maahan sorvattu, ei meinannut ekalla käskyllä edes tulla, nytkähti vain :D Alun hypyt meni hyvin, mutta vein takaakiertoon ehkä aavistuksen liikaa ja Dracu juoksi sitten sen jälkeiseen putkeen väärään päähän... Eli tulos hylätty rata. Oli aika omituinen moka, koska se oikea pää oli ihan tyrkyllä ja Dracu oikein puski mun jalkojen edestä väärään päähän! Selvästi ollaan treenattu liikaa putkiohituksia! Muu rata meni nätisti, varsinkin keinu oli aika pro, muttei tarvi olla yhtään tuon nopeampi. Nyt pisti silmään noi mun käsihuitasut putkiin lähettäessä josta Seppo onkin mulle treeneissä huomauttanut. Toka rata oli sitten jo (ainakin mun mielestä) ekaa helpompi, ihan kiva perus ykkosten rata. Taas meikä huiteli Dracua niihin putkiin mutta onneksi se ei helpolla kiellä. En ollut ihan tyytyväinen tohon puomiin, olisi voinut olla aika paljon tarkempi, ei meillä ollut mihinkään kiire, mut keinu oli sitten tosi hyvä. Jäin ennen keinua vähän jälkeen ja silti Dracu teki "shh" äänen avulla oikein pätevän alastulon. Rata oli siinä mielessä vähän ihmeellinen että mun oli pysyttävä liki koko ajan Dracun rinnalla tai hiukan takana että linjat osuisi kohdilleen. Ei päässyt oikeen vedättämään missään. Mutta tulos oli kuitenkin 0 rv, aika -19,22 ja sija 1/41. Jei :D Kyllä se homma on alkanut pikku hiljaa pysymään kasassa, esim. koko kisoissa ei tullut yhtään ainutta rimaa alas!

 

Tiia teki kanssa Ruutin kanssa kaksi tosi hienoa nollatulosta ja sijoittui ekalla radalla 2. sijalle ja tokalla meidän jälkeen 2. sijalle :) Eli varsin hieno päivä myos seurallemme AST:lle! Tämä oli nyt Dracun toka nolla, yksi vielä puuttuu niin me voitaisiin jo vaihtaa luokkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti