maanantai 24. tammikuuta 2011

Arkea & agilitya

Viimeiset kaksi viikkoa on ollut varsin agilityn täyteisiä <3

ke 12.01 Dracun kanssa Mia Laamasen treeneissä Canis-hallissa. Treenin teemat oli "erikoisemmat" agilityesteet & putkiohitukset.


su 16.01 agilitykisat Lempäälässä, 2xmolemmat.

ma 17.01 Dracun kanssa Seppo Savikon treeneissä Sporttikoirahallissa. Treenattiin pidempää rataa ja siitä erityisesti puomin itsenäistä alasmenoa ja renkaan takana leikkaamista joka aiheutti hiukan ongelmia.

ke 19.01 Danten kanssa Mia Laamasen treeneissä Canis-hallissa. Treenien teema oli hankalat hyppykuviot. Erityisesti twistin treenaus tuli Danten kanssa tarpeeseen! Mia huomautti mulle treeneissä, että mulla on paha tapa seistä pujottelun sisäänmenossa koiran tiellä ja Dante raukka joutui oikein kiertämään mut päästäkseen oikeaan väliin... Ihme kun Dracu raukka on lähiaikoina aloittanut väärältä puolelta...

to 20.01 Dracun kanssa Niina-Liina Linnan treeneissä Sporttikoirahallissa. Kolme lyhyttä rataa, yhdessä teemana ennakoivat valssit, niisto (ihmisnuoli vai mikä lie onkaan) ja me treenattiin kanssa saksalaista. Hyvin pysyi rimat ylhäällä :) Kahdella muulla radalla teemana putkiohitukset (saankohan Dracua enään tyrkyllä olevaan päähän lainkaan??), pakkovalssi ja tiukat käännokset.


su 23.01 agilitykisat Hyvinkäällä, 2xDracu.

Ei ole ollut vapaa-ajan ongelmia :D Eihän tämä tahti onneksi näin hurjana säily koko kevättä, mutta olipa hyvä saada tälläinen tehotreeni alle pitkän treenitauon jälkeen! Mia ainakin ystävällisesti huomautti, että on ohjaajalla kunto laskenut! Ja tottahan se on! No eikohän tuo korjaannu kun koko kevään treenaa kahden koiran kanssa.

Arkeen on nyt tullut se pakollinen lisä, eli uusi duuni. Aloitin viikolla 2. kenkämyymälässä Myyrmannissa. Ihan kiva duuni ja unelmavuorot, nimittäin arkisin n. klo. 9.00-16.00. Jää hyvin aikaa viikonlopun kisoille ja arki-iltojen treeneille!

Niinä iltoina kun ei olla treenaamassa agilitya, ollaan joko a) lenkkeilemässä kavereiden kanssa tai b) hiihtämässä. Täällä mun isällä on ihan uskomattomat lenkki-ja hiihtomaastot eikä paljon ketään muuta häiritsemässä! Ollaan iltasella saatu ladut ihan omaan käyttoon, kukaan ei ole marmattamassa koirista! Pitkän hiihtolenkin jälkeen meillä näyttää sitten tältä:


1 kommentti:

  1. Kunnon himourheilija. :D Kun pakkaset lauhtuu katsotaan sitä hiihtämistä, tulis itellekin liikuntaa. Lauantaina nähdään, jos ostat sen meidän tuliaislahjan.

    VastaaPoista