lauantai 5. helmikuuta 2011

Agilitykisat Porvoossa 28.01.

Lähdettiin lauantaina Miinan (belgi Mimmi) kanssa ajelemaan Porvooseen, jossa oli tajolla kolmosille kolme starttia. Makseilla tuomarina Mia Laamanen. Kisapaikka oli kylmä hevosmaneesi, mutta onneksi kelit suosivat eikä pakkasta ollut ihan kauheasti. Tässä samassa paikassa saman tuomarin alla Dante teki muuten neljä vuotta sitten ekan kolmosten nollansa :)

Eka rata oli haastava hypäri, jossa sai tosiaan pistää kinttua toisen eteen! Dante karkasi heti radan alussa mun selän takana väärään päähän putkea :/ Tulos siis hylätty rata. Oma moka koska vedätin liikaa ja jäi se tila mennä väärään päähän. Kutsun näitä Dracu-mokiksi, sillä oletin että Dante olisi tullut kovempaa niinkuin Dracu... Saatiin kuitenkin hyvät kepit tehtyä, sillä jätin Danten pujottelemaan ja otin reippaasti sivuttaisetäisyyttä jonka Dante kesti oikein hyvin!

 

Toinen rata oli agilityrata, jossa sai edellisen tapaan pistää kunnolla juoksuksi ja oli kyllä jalat hapoilla kun pääsi maaliin! Tällä radalla alku oli samantyyppinen ja Dante kävi sitten pistäytymässä ihan väärässä putkessa... Oli aika possu, sillä mä näin heti edellisellä hypyllä että lähtee ihan väärää putkea hakemaan ja koitin huutaa takaisin mutta sinne Dante juoksi, korvat taisi jäädä lähtoalueelle... Tulos tältäkin radalta hylätty rata.


Tässä vaiheessa oli aika väsynyt olo ja semmonen "ei tästä mitään tule" fiilis. Mutta yksi agilityrata piti vielä jaksaa juosta. Ei ollut kyllä radalle mentäessä yhtään mitään tsemppiä eikä jännittänyt pätkän vertaa, mutta puolessa välissä rataa tuli semmonen fiilis et hitto mehän tehään nollaa! Sit tsempitettiin loppuun asti ja tulos 0 rv, aika -6,21 ja sija 1/31!! Olin ihan fiiliksissä et nyt tuli se vika serti ja Dantesta AVA, mutta sit Mia kertoikin että meillä on häneltä jo yksi serti eikä voi ottaa toista! :'( Ei siinä enään yhtään lämmittänyt voitto vaan pikemminkin tuli vielä suurempi fiilis ettei tästä ikinä tule mitään.


Miina sitten koitti mua vähän lohdutella että ainakin saatiin MM-karsintoihin vaadittu voitto joka jäi viime vuonna puuttumaan, ja kyllä se vika serti vielä saadaan. Olihan radoilla paljon hyviä kohtia, mm. haastavat putki-puomi ansat meni tosi hyvin. Illalla vielä Emmi koitti tsempata meitä että voitaisiin saada se vika serti huomenna Hyvinkään megakisoista. Just ihan varmaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti