tiistai 22. helmikuuta 2011

Agilitykisat Purinalla 06.02 (Dracu)

Oltiin kisaamassa Dracun kanssa kolmen startin verran maxi1-luokassa Helsingissä. Tuomarina toimi kaikilla radoilla Henri Luomala. Huh miten kamalaa oli taas hytistä Purinalla kylmässä :I

Dracu haluaa jo mennä! Kuvan © Jukka Pätynen
Me startattiin Dracun kanssa onneksi isoissa luokissa ihan alussa, ekalla radalla ekana ja muilla tokana. Mutta nyt meillä oli jotain aivan eriskummallista "tuuria" kun ennen joka rataa oli meidän odoteltava lähdossä todella pitkään kun radalla väsättiin jotakin! No treenailin Dracun kanssa hiukan lähdossä oloa, otin askelia radalle päin, pysähdys, käsi ylos ja takaisin koiran luokse. Hyvin malttoi Dracu kaikissa odotuksissa, oli ihan rauhassa ja ystävä kävikin kehumassa että on kovahermoinen pikku koira :) Niinhän se on, kunnes lähtolupa tulee siis!

Kohta mennään... © Jukka Pätynen
Eka rata oli hyppyrata, ihan semmonen perus helppo muttei kuitenkaan ihan omaan mieleen. Kävelin tokan esteen - renkaan - kohdalle ja kutsuin Dracun siitä. Hullu aussie tuli semmosella kyydillä ja läjäytti suoraan renkaaseen! Onneksi oli semmonen keskeltä hajoava...! Muuten puhdas ja ihan ok rata, kaikki rimat pysyi :) Tulos 5 rv, aika -14,30, sija 11/50.Toka rata oli musta aika v-mäinen agilityrata, en yhtään tykännyt. Aivan turhan vaikea ykkosten radaksi enkä olisi pitänyt vaikka olisi ollut kolmosten rata. Vitun ärsyttäviä, putki-hyppy-180asteen käännos-takaisin putkeen-yhdistelmiä. No joo, tultiin sitten vaikeaan 90asteen avokelppikulmaan liian kovaa eikä Dracu kääntynyt tokaan väliin vaan kolmanteen vasta taipui. Yksi rima alas kanssa sekä musta yksi selkeä kielto, mutta tulos silti 10rv, aika -13,29 ja sija 14/50. Kahdesta poispäinkäännostä yksi onnistui, toka oli jo niin hutiloitu et huh...Vika rata oli sitten vähän huonompi. En ollut ihan ajatellut kulmia oikein ja Dracu meni jo alussa väärälle esteelle. Noh, siitä korjaus keinulle, paska kontakti ja miltein lopetin. Noh, jatkettiin kuitenkin mutta kun puomikin meni vikaan lopetin homman siihen ja marssittiin radalta ulos. Kyllä Dracu ne kontaktit tekee, mutta lähti ilman lupaa. Oma moka kun olen sallinut sitä, mutta nyt koitin vielä nimenomaan stopata kunnolla. Nää menee tehotreeniin heti kun lumet sulaa! Tulos siis hylätty rata.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti