lauantai 5. helmikuuta 2011

Agilitykisat Hyvinkäällä 29.01. (Dante)


Sunnuntaina  ajettiin taas Miinan kanssa kisoihin Hyvinkäälle. Tarjolla kolmosille kolme rataa, tuomarina kaikissa Anne Savioja. Kaksi agilityrataa, yksi hyppyrata. Osallistujia oli yli tuplamäärä Porvoon kisoille, olisikohan lämmin mattopohjainen Hyvinkään halli voinut vaikuttaa asiaan? ;)

Eka rata oli semmonen peruskiva agilityrata, suhteellisen haastava mutta ei Mian ratojen tyyppinen huonokuntoisen painajainen vaan semmonen aika "kevyt" juosta. Fiilikset oli onneksi eilistä korkeammat ja tehtiin sitten Danten kanssa aika unelmarata. Mä pääsin liikkumaan tosi hyvin, pussihidastus toimi ihan täydellisesti ja olin suunnitellut todella hyvät ohjaukset. Tulos 0 rv, aika -7,80 ja sija 4/62 ja SERT-A!!!!! DANTESTA TULI SUOMEN AGILITYVALIO (FI AVA).

Tokalla radalla olisi ollut tarjolla tuplanolla, mutta valitettavasti meillä tuli heti eka rima alas joten se tupla jäi taas odottamaan itseään... Toinenkin rima tuli alas, mutta vedin kuitenkin kunnolla loppuun. Keinun kontakti jäi kyllä kanssa lievästi sanottuna puutteelliseksi ja ensi kisoissa pitää ottaa kontaktit oikeasti tarkemmin. En yhtään ymmärrä miksi vedätin niitä vaikka virheitä oli jo alla!

Vika rata oli hyppyrata, semmonen aika suora ja vauhdikas, jossa tehtiin ympyrää hallissa. Rata oli ihan siisti ja meille ei tullut mitään ihmeellisiä juttuja. Eihän Dante oli parhaimmillaan radoilla jossa pääsee tykittämään ja monet tekevät nollia. Saatiin tulos 0 rv, aika -4,55 ja sija 9/51. Jäätiin nollalistassa aika loppuun, Dante tuntui aika hyytyneeltä. Tämä rata olisi ollut kiva Dracun kanssa :)

Fiilikset oli aika korkealla kyllä tuon valioitumisen jälkeen! Moni kävikin ihmettelemässä että miten Dantesta tuli nyt vasta AVA. Me saatiin eka voittonolla (vanhat säännot) jo vuonna 2007 hyppyradalta. Sitten meille kerääntyi niitä 2. sijoja vaikka kuinka... Kun valioitumissäänto muuttui vuoden 2010 alussa saatiin heti 16.01 SERT-A. Mutta koska se meidän hypärinolla ei enään kelvannut agilityvalion arvoon, alkoi meidän AVA-kello vasta tuolloin. Toinen SERT-A saatiin 02.05. Joten vuosi piti odottaa ennenkuin edes voitiin vastaanottaa se vika serti :/ Mutta nyt se on saatu ja seuraava tavoite voisi kait olla se hyppyvalion arvo! Nythän meillä on jo eka ja se 1+ vuosi eli se olisi kahta vaille.

1 kommentti: