perjantai 3. maaliskuuta 2017

Onnelliset ensimmäiset päivät pentulandiassa

Pentulandiassa kaikki hyvin. Me ollaan oltu tiiviisti kotona ihailemassa vauvoja, ja pari Wiccalle entuudestaan hyvin tuttua kaveria on myös käynyt pentuja ihastelemassa. Wicca on tunnollinen äiti, muttei turhan suojelevainen. Sitä ei ole haitanneet vieraat, tai pentulaatikkoon kurkkiva Taika. Oikeastaan Wicca vaikuttaa jo nyt vähän pentulaatikkoon kyllästyneelta ja on aina innokkaana eteisessä lähdössä ulos mukaan, kun lähden jonnekin. Välillä jättää pennut myös nukkumaan, ja tulee olkkariin hengaamaan meidän muiden kanssa. Ulkoa ei ole myöskään sen suurempi kiire kotiin, mutta kyllä se ihan riittävästi pennuista huolta pitää, eikä pennut ole kärsineet ruoanpuutteesta ainakaan.
Vasemmalta Bonnie, Sid, Louise, Clyde, Thelma ja Nancy
Pennut ovat kasvaneet ihan silmissä, ja tokanakin päivänä kaikki olivat lisänneet painoa, vaikka usein niillä saattaa alkuun paino vähän laskea. Ainut, jonka paino oli pysynyt lähes samana oli Thelma. Tänään oli vonkaleet kasvaneet vielä enemmän kun eilen! Pentulaatikossa on ekan päivän jälkeen ollut varsin hiljaista ja tyytyväistä porukkaa, ja niitä on käsitelty varsin paljon. Jedin (Red'n Ready Divine Hercules) omistaja Anne kävi eilen ottamassa pennuista "muutaman" kuvan, ja laitan niitä nyt tähän alle kanssa, samoin pentujen työnimet on päätetty.
Merlekasa! Vasemmalta Bonnie, Nancy, Sid ja Clyde
Tässä muistiksi pentujen työnimet ja painot. Syntymäpaino suluissa, sit eilisen ja tän päivän painot:
 • 1. red merle narttu Bonnie (392g) 428g, 477g
 • 2. punainen tri narttu Louise (372g) 402g, 458g
 • 3. red merle narttu Nancy (331g) 350g, 387g
 • 4. red merle uros Clyde (317g) 332g, 368g
 • 5. punainen narttu Thelma (360g) 361g, 393g
 • 6. red merle uros Sid (405g) 424g, 481g
Pennuissa on nyt jo havaittavissa joitakin eroja, jotka saattavat toki vielä tasaantua tai muuttua paljonkin. Ekana syntynyt Bonnie on varsinainen rääkyjä jos sen ottaa tissiltä pois. Tosi ponteva, erottuu selvästi. Punaiset tytöt tuntuu olevan vähän hiljaisempia ja toinen uros Clyde myös. Se oli alkuun muita jotenkin hiljaisempi ja olin siitä kaikkein eniten huolissani, mutta hyvään nousuun senkin paino on lähtenyt! Sid on selvästi myös pojista pontevampi. Kaikki pennut huutaa kovasti kun tippuu nisiltä tai joka nappaa ne syliin, mutta ne rauhoittuvat kun ne asettaa omaa ihoa vastaan. Tekisi mieli vaan istua 24/7 pentuhuoneessa ihmettelemässä pikkumarsujen ihanuutta. Ne pikku anturat! Pehmeät korvat! Pennun tuoksu! 

Lopuksi vielä pentukuvia & yksilökuvat pennuista. Kuvaaja erittäin lahjakas Anne Barck. Suosittelen häntä lämpimästi kaikille, jotka etsii hyvää koirakuvaajaa :)

1. red merle narttu Bonnie

2. punainen tricolor narttu Louise

3. red merle narttu Nancy

4. red merle uros Clyde


5. punainen narttu Thelma

6. red merle uros Sid

2 kommenttia:

 1. Vooiiii miten sieviä pieniä! Ja upeita kuvia <3 Mukavan piinaavaa katseltavaa pentukuumeiselle XD

  Onnea!

  VastaaPoista