torstai 9. helmikuuta 2017

Arkeen paluu talvisessa ihmemaassa

Kohta ollaan oltu jo viikon päivät kotona Suomessa - hurjaa! Saksan leudot säät muuttuivat heti viikonloppuna lumiseksi ihmemaaksi, jossa on yölläkin valoisaa, lumi narisee kengissä ulkona ja pakkasten paukkuessa aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta. Voisinko upeammassa paikassa asuakaan! Itse tykkään talvesta, samoin koirat nauttii kylmistä keleistä ja pitkistä lenkeistä hangessa. Ollaankin käytetty ihanat lenkkimaastot ja hyvät kelit hyväksi ja ulkoiltu paljon niin kavereiden kuin myös pennuista kiinnostuneiden kanssa. Ihan parhautta!

Nähtiin sunnuntaina aamupäivällä Tiiaa, joka otti aivan lumoavia talvisia kuvia koirista! Mukana kuvissa Tiian bc Gava, Wicca, Taika ja vieraileva pentutähti Isla (joka matkusti maanantaina omaan kotiinsa). Kaikki kuvat.

Lenkkeilyn lisäksi ollaan kovasti laitettu kotia taas kodin näköiseksi, purettu omaisuutta laatikoista ja nikkaroitu kotia niin koirankestäväksi kuin valmisteltu paikkaa pikku hiljaa pennuille sopivaksi! Lisäksi ollaan päästy taas treenaamisen makuun! Taikan kanssa käytiin treenaamassa agilitya Siirin ja Maarun (mun Ranskasta tuoma sijoituspentu) kanssa. Olipa nuoret päteviä! Lisäksi Maaru tuli meille pariksi päiväksi hoitoon, koska halusin vähän tutustua siihen paremmin nyt kun se on kasvanut pennusta teiniksi. Taikan kanssa ne on leikkineet hulluna, mutta on samanikäisille tytöille tullut myös vähän riitaa. Wiccaa Maaru kunnioittaa ja varoo, ja hyvä niin.

Lisäksi eilen kävin Ievan (Red'n Ready Little Mermaid) kanssa agilitytreeneissä. Ollaan samassa agiseurassa, ja Ievan omistaja ei pääse sen kanssa toistaiseksi treenaamaan, niin käyn tuurailemassa hänen treeneissä I-hahilla. Ieva on oikein pätevä agikoiran alku, harjoittelee vielä esteitä mutta menee lyhyttä rataa todella kivasti, se on nopea ja kiihkeä nuori narttu, juuri sellainen mistä itse tykkään. Katsotaan nyt kuinka monta kertaa käyn sen kanssa treenailemassa, omia vakkaritreenejä ei meidän omilla koirilla ole kuitenkaan ennen toukokuun alkua...

Ihana Isla (S Bar L Islay Whisky)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti