keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Talven vikoja agilitytreenejä

Ollaan käyty taas viime päivityksen jälkeen muutaman kerran Purinalla treenaamassa, tää viikko kun on viimeinen meille :/ Sit pitää luovuttaa avain pois ja odotella että jospa se AST:n kenttä joskus vielä sulaisi! Sit vasta härdelli alkaakin, Dracun valmennus, Wiccan penturyhmä + olen lupautunut vetämään kahta treeniryhmää! Joten vähintään 3 x viikossa kentällä, ja siihen päälle kisat viikonloppuisin. Tulee tehokevät ja kesä!

Mutta itse treeneihin. Wiccan kanssa ollaan paneuduttu pimeän putken hakemiseen ja sieltä oikein ulos tuloon. Tää menee yleensä niin, että ekaan suuntaan tehtynä menee oikein hienosti, hakee hyvin ja kääntyy ulos oikein. Mutta sitten kun vaihdan puolta, se kääntyy palkasta huolimatta väärin...


Ollaan harjoiteltu myös paljon sitä, että palkalle ei saa mennä "suorinta" tietä, vaan este pitää suorittaa ensin. Tässä pidän tärkeänä sitä, että koiraa ei koskaan kielletä, jos se meinaa juosta vaan suoraan palkalle, vaan se ei pääse vain sinne. Pidän Wiccaa yleensä hihnassa. Muutaman kerran se saattaa koittaa kiskoa suoraan palkalle, mutta nopeasti tajuaa ettei se pääse ja sitten fiksu pentu juoksee esteen kautta <3

Ollaan tehty jonkin verran erilaisia ohjauskuvioita, pääasiassa nyt pakkovalssia, sylkkäriä, poispäinkääntöä ja aloitettiin juuri välistävedot. Koitan vaihdella palkkausmuotoa, välillä palkkaan kädestä, välillä heitän palkan tai tiputan sen ja välillä palkka on valmiina jossakin.Ollaan myös tehty ihan perus esteenhakutreeniä tällaisella ympyrämallilla, jossa on U-putket päissä, ja hypyt välissä. Treenit on tehneet haastavaksi Purinan pohja, josta lelut eivät oikein meinaa erottua, ja Wicca juoksee aika usein palkan ohi. Onneksi tätä ongelmaa ei sit ole omalla kentällä ;)


Nyt tuli aika paljon videoita, mutta kun kerran olen vaivautunut kuvaamaan treenejä, postaan ne sit tännekin. Näitä on sit kiva katsella seuraavan pennun treenejä miettiessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti