perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kevään (kisa)kuulumisia

Viime päivityksestä on kulunut nyt ihan hurjan pitkä aika, mutta eipä tässä kyllä nyt paljoa ole tapahtunut... Ollaan vietetty koirien kanssa aika hiljaiseloa toukokuun kun mä olen lukenut Yliopiston pääsykokeisiin. Pääsykokeisiin - huomio monikossa! Vielä muutama päivä ja sit olis kaikki kokeet tehty ja voisi palata "kesälomalta" arkeen ja takaisin duuniin.

Päivittämättä on tainnut jäädä meidän suuret agilityuutiset pääsiäiseltä, Dracu nousi kolmosluokkaan :D Tehtiin oikeastaan samoista kisoista kaksi nollaa, mutta toinen hyppyradalta josta nolla oli jo kasassa. Lisäksi tehtiin yksi tosi hieno vitonen, joka saatiin keinn ylosmenokontaktilta...? Tässä on ratavideot:
Pääsiäiskisoista Dante starttasi myos, kolme rataa ja kolme nollaa! Hieno Dante <3 Näin ollen Dantella on nyt SM-nollat kasassa :) Eihän me mitään huippusijoituksia saatu, mut tasaista tyotä.

Nyt toukokuussa alkoi ulkotreenit Dracun kanssa (Dantelle en ottanut tänä vuonna ryhmäpaikkaa) Niinun vetämässä tavoiteryhmässä. Valitettavasti ollaan päästy vain yhtiin treeneihin kun nämä pääsykokeet on rajoittaneet... Ei olla keretty myoskään käydä oikeen kentällä treenaamassa :/ Mut kesällä tulee tähän sit parannusta!

Dracn kolmosiin nousun jälkeen ollaan käyty neljissä kisoissa Dracun kanssa ihmettelemässä "oikeaa agiltya". Ekat kisat Lohjalla meni todella hyvin, radat ei ollut mitään kamalaa räpellystä ja rimoja tuli alas vain yksi - mun selvästä virheestä + muurinpalikat.. Mut ne muut kisat... Kaikissa lensi rimat, ja mä yritin ohjata varoen ettei rimoja tippuisi = olin sit koko ajan ihan väärässä paikkaa, linjat valui ja muutenkin koko homma oli ihan kaaosta. Vikat kisat missä käytiin oli Purinalla 4 starttia, jokaisella radalla Dracu tiputti kakkosriman, komensin sen maahan, toruin ja vein pois radalta mutta ei mitää vaikutusta! Olin niin vihainen et ei ikinä! Ja päätin et me ei kisata enää ikinä... Tai ainakaan piiiiitkään aikaan.

Tässä kuitenkin se meidän paras 3-luokan rata:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti