torstai 22. syyskuuta 2011

Pienen viestikoiran alku

Kyllähän koiralla joku pk-harrastus täytyy olla ja laiskana paskana valitsin sen "helpoimman" eli viestin Dracun uudeksi pk-uraksi :D Mulla kun nyt vaihtui tuo parisuhdetilanne sellaiseksi että on viestipari, jonka voi raahata metsään niin ei tilaisuutta voi jättää käyttämättä ... ;)

Dracu (ja Dante kanssa) on tosiaan aivan hulluina Olliin, ne sekoaa aivan totaalisesti kun Olli tulee kylään. Naapurit varmaan ihmettelee että mitä hemmettiä meillä tapahtuu kun koirat ulvoo ja huutaa kuin villielukat teurastuksessa! Noh, ainakin luulisin että Dracu, joka on niin kamalasti mun perään, juoksee iloisesti ihanalle Ollille.

Ekat treenit oli vähän esimakua lähimetsässä. Mä pääsen nyt olemaan se, joka tallustaa metsään ja Olli saa jäädä A-pisteelle. Olli näytti Draculle eka kissapateeta, sitten lähdettiin kävelemään mestään päin Ollin kutsuessa Dracua luokseen. Kävelin n. 50 metriä jotta pysytään äänietäisyydellä ja lähetin Dracun matkaan saman tien. Kovaa pinkoi! Kun Olli oli palkannut, huusin kerran Dracua ja sit Olli lähetti. Otettiin yhteensä 5 matkaa, jokaisella ääniapua käyttäen. Treenien jälkeen tein vielä ihan pikkuisen esineruudun ja Dracu nosti hienosti kaksi esinettä.

Ajattelin että voisi tehdä tämän saman muutaman kerran ja sit ehkä juoksuttaa Dracua ilman ääniapua Danten perässä... Pitää varmaan vielä vähän konsultoida Emmiä, en enään elämäkseni muista miten me aikanaan aloitettiin Danten ja Saran kanssa :O Ja tavoitehan on tottakai tälläkin kertaa korkealla, SM-kultaa nyt vähintään! ;)

2 kommenttia:

  1. Jee, kuulostaa kivalta!! Sekä viesteily, että parisuhdetilanne.. :D Meidän lokakuun aikataulut alkavat selvitä, niin katellaan sitten, milloin keritään reenailemaan! :)

    -Tuuli

    VastaaPoista
  2. Mä ajattelin huomenna tulla kannustamaan teidät kakkosiin, joten nähään Purinalla ja voidaan jutskailla sit :)

    VastaaPoista