sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Wicca on jo 13 viikkoa vanha!!

Mä en kestä! Missä on mun suloinen, tappijalkainen karvapallo??? Noh, ainakin sillä on vielä ne naskalihampaat - toistaiseksi. Kamalaa kun ne kasvaa NIIN nopeasti. Perjantaina tuli Wiccalle 13 viikkoa täyteen, ja sen kunniaksi muistin vihdoin ja viimein ottaa kasvutilastot:

Paino: 7,8kg
Korkeus: n. 36,5cm

Vertailun vuoksi, Draculla oli samanikäisenä tismalleen sama paino 7,8kg, mutta korkeutta oli 1 sentti enemmän, eli 37,5cm. Onkohan Wicca vähän raskaampaa tekoa, vai lihava? Tai sitten jommalla kummalla on mittaus vähän heittänyt... Noita on lievästi sanoen haastavaa mitata ;)

Tiia otti taas lauantaina aivan ihania kuvia, jotka on kokonaisuudessaan nähtävissä täältä.
Wiccan sisäsiisteys on ottanut aivan valtavat harppaukset eteenpäin viimeisen viikon-kahden aikana! Nyt tulee pissa sisälle ehkä joka toinen päivä, kakkoja ei ole tullut aikoihin. Mutta aina kun tulen kotiin, niin ilopissat meinaa tulla mun syliin ;) Ja muutaman kerran se monsteri on pissannut sänkyyn, suoraan tyynyn päälle. Onneksi silloin, kun oon ollut poissa kotoa ettei nyt ihan nukkuessa ole saanut "märkää herätystä"!

Wicca on vieläkin pääsääntöisesti kovin reipas, mutta tällä viikolla on alkanut pieniluonteinen mörköily. Mietin vähän että voisiko se johtua siitä bullmastiffin hyökkäyksestä keskiviikkona... Torstaina se leikki belgi-Piinan kanssa, ja loppulenkin aikana (oli jo pimeää) pennut yhdessä vähän pöhisi, ja muutaman kerran sen jälkeen Wicca on pöhissyt oudoille ihmisille, kuten tänään yhdelle kyykyssä olevalle naiselle. Mentiin sitten tekemään hänen kanssaan tuttavuutta ja hän sai syöttää Wiccalle lihapullia, ja kohta kaikki oli hyvin taas. Samaten olen huomannut, että Wicca jännittää pikkaisen miehiä, kuten siskoni miestä ja veljeäni. Mutta kait nää on näitä pentuvaiheita, ja eihän näitä tilanteita ole ollut kuin vasta ihan muutama.

Treenirintamalla kuuluu sellaista, että ollaan harjoiteltu agilityssa namikipolle juoksua putken ja siivekkeiden (rimat maassa) läpi, tutustuttu keinuun (Purinalla on semmoinen kiva "pentukeinu"), harjoiteltu putkeen hakua (eli lähetystä pienistä kulmista, ei vain suoraan eteen) ja tehty siivekkeen kiertoa "kierrä"-käskyllä. Ollaan myös harjoiteltu ohjauskuvioita ilman esteitä, valssia, sylkkäriä ja poispäinkääntöä, sekä namikäteen tulemista vauhdissa. Pitäisi vaan tehdä enemmän kotona ihan perus naksuttelua, mutta tuntuu ettei tässä mun miniyksiössä oikeen ole tilaa :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti