sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Viikonlopun puuhastelut

Vietettiin koirien kanssa jälleen aktiiviviikonloppua! Olisihan sitä kaikenmaailman kouluhommia pitänyt tehdä, mutta en vaan mitenkään jaksaisi kun aina arkipäivät menee puurtaessa ja viikonloppuisin olisi paljon kivempaa tekemistä ;)

Lauantaina lähdettiin aamupäivällä Wiccan kanssa mun äitin koululle, jossa on aina lauantaisin perheuintia & sali, jossa voi käydä. Wicca pääsi seikkailemaan isoon kouluun meidän kanssa, ja seuraamaan salitreenejä. Kovasti sitä kiinnosta juoksumatto jolla Miina juoksi, ja loppujen lopuksi mun oli pakko laittaa se hihnalla kiinni salin ulkopuiolelle ettei pienelle kävisi hullusti. Siellä se sitten huusi ja ulvoi, kivaa... Käytiin vielä Miinan kanssa uimassa, ja Wicca sai pitää Stellalle seuraa käytävällä. Kävi mielessä, että olisipa kiva joku päivä käydä Wiccaa uittamassa, Helsingissäkin on joku kuulemma suhteellisen edullinen koirauimala... Tai sit vaan odotetaan kesää ;)

Kun päästiin kotiin, niin nappasin vain nopeasti Dracun mukaan ja lähdettiin bussilla Kiloon lenkkeilemään Tiian ja bc-Ruutin kanssa Leppävaaran golfkentälle. Kovasti Wicca yritti Ruutin kanssa leikkiä, mutta Ruuti ei ihan kuitenkaan innostunut pentupainista. Lenkin päätteeksi mentiin istumaan Tiialle, ja väsynyt pentu lyyhistyi samantien nukkumaan.

Tiia otti lenkiltä muuten hienoja kuvia :) On ne Dracun kanssa vaan niin suloisia, ihan parhaat ystävät <3

Dracu näyttää ihan kapiselta piskiltä pentujenjälkeisessä bikiniasussaan... Ja kahdessa vikassa kuvassa Wiccan kaulassa on Ruutin hieno panta, josta se keksi itselleen samalla lelun :)

Sunnuntaina nukuttiin todella pitkään, Wiccakin nukkui yhtäjaksoisesti 11 tuntia! Aamupäivällä lähdettiin bussilla Rajasaareen, joka on Helsingissä oleva iso koirasaari. En muistakaan milloin oltaisiin viimeksi käyty Rajasaaressa, varmaan kun Dante oli vielä nuori! Treffattiin siellä Piina-belgiä, mutta paikalla oli varmaan ainakin 30-40 koiraa ja Wicca ei yhtään malttanut leikkiä Piinan kanssa, vaan mennä kaahotti kaikkien kanssa. Sitä ei kyllä yhtään pelottanut kukaan tai mikään, eikä kiinnostanut minne me Dracun kanssa jäätiin!

Dracu puolestaan oli ihan poikkauksellisen kiukkuinen kaikille koirille, irvisteli ja jos toinen ei uskonut mennä kauemmas, rähähti. Mulla meni siihen vähän hermo, joten vein sen kauemmas ja komensin maahan sinne. Siellä se sitten makoili puolisen tuntia ja irvisteli kaikille jotka tulivat iholle. Jossain vaiheessa sekin kuitenkin rentoutui, jahtasi lumipalloja ja juoksi muiden koirien mukana. Ei nyt leikkinyt kenenkään kanssa, mutta selvästi rentoutui. Luulen, että se veti ehkä enemmän nokkiinsa siitä bullmastiffin kanssa sattuneesta episodista kuin tajusinkaan. Voitaisiin kyllä useamminkin käydä tuolla, Wiccalla oli ihan superkivaa ja Draculle tekisi kanssa hyvää joutua vähän olemaan sosiaalinen. Etenkin tuntui, että se oli ärhäkämpi isommille koirille ja Piina-pentua se komensi muutamaan otteeseen kyllä tosi rajusti :/

Vietettiin yhteensä puolisentoista tuntia Rajasaaressa, ja Wicca oli kyllä ihan poikki :) Nukkui bussimatkan ja ehkä tunnin kotona, mutta nyt ne jo painii Dracun kanssa sängyssä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti