sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Agilitykisoissa 02.02 Vantaalla

Mammakoira-Dracu korkkasi pentuloman (5kk!!!!) jälkeisen kisauransa, ja en voi valittaa :) Vauhti oli kunnossa, hallinta pelitti ja tehtiin yhdessä hommia. Jäi ihan huikea fiilis vaikkei tuloksilla nyt juhlittu. Tehtiin kuitenkin aika hyvät radat ajallisesti, Dracu oli ylivoimaisesti nopein aussie ja ei me jääty Turun huippuosaajilta kuin 1-2sek, yhdellä radalla mentiin Zeniä kovempaa :)

Päivä alkoi makseilla klo. 8.00, mutta me oltiin hyvissä ajoin paikanpäällä 7.15 ja kerettiin Wiccan kanssa tutustua vähän halliin ja hälinään. Pentua ei kyllä yhtään jännittänyt, häntä kippuralla se olisi ollut menossa ihan kaikkialle ja kaikkien luo :) Paikalla oli joukko muitakin pentuja, joiden kanssa se sitten pääsikin leikkimään ja vikan radan aikaan Xena-sisko tuli kanssa paikanpäälle. Ei mikään voita siskon kanssa painimista!

Mutta itse kisoihin. Startattiin täydellisesti juuri puolivälissä, ja kerettiin käydä Emmin ja bc:den kanssa hyvät lämppä-ja jäähdyttelylenkit Ojangon unelmamaastoissa. Kaikki radat oli Ritva Herralan tuomaroimia, kaksi ekaa oli agilityratoja ja vika hyppäri. Kaikki radat oli profiililtaan aika suoraviivaisia ja helpon tuntuisia, muutama vaikea kohta, mutta pääsi vähän revittelemään mikä on kolmosissa turhan harvinainen ilo. Koiria kaikissa n. 70-80kpl.

Ekaa rataa ei saatu videolle, homma meni vähän poskelleen kun mä koitin keretä semmoisen hemo suoran päähän persjättöön ja Dracu ei ihan tajunnut että mitä tehdään. Vähän törmättiin, muttei niin kovaa että mä olisin kaatunut tai muuta vahinkoa tullut! Hups... Siitä kosketusvirhe ja muutaman esteen päästä Dracu lenkitti U-putkesta ulos tullessaan ja kävi hakemassa sivulta ylimääräisen esteen kun ei katsonut että minne mä menen. Toisaalta olisihan tuohon voinut tehdä putkijarrutuksen, mutta nää U-putkelta 90 esteen käännökset on meille hankalia. Tuloksena radalta hylätty rata. Mutta hyvät kontaktit, juoksin ihan täysillä ohi ja hienosti otti on/off-asennon :) Hyvä fiilis jäi!

Tokalla radalla oli muutama haastava kohta, jossa pelkäsin että rima tulee alas, mutta tietty kaikki vaikea menee hyvin ja helpossa kohtaa tulee rima/muurin palikka... :D Alun pakkovalssi oli hieno, mutta ehkä jarrutin jopa liikaa?(!) Otettiin kontaktit nopeilla vapautuksilla ja tehtiin ihan hyvä aika. Oltaiskohan 4. tultu nollalla sillä ajalla, Chin, Fun, Hitin yms. taakse :) Tulos kuitenkin 10 rv, aika -14,57 (etenemä 5,00m/sek) ja sija 31/76. Varsinkin tuo keppien jälkeinen käännös oli HIENO! <3


Vika rata oli hypäri, ja siinä kyllä kävi niin että se helpoin rima koko hemmetin radalla tuli alas, mur! Muuten oikein kaunis rata, muutamassa kohdassa hävittiin sekunninsadasosia kun himmailin ja varmistin niitä rimoja, ja vika valssi meinasi unohtua kun meikä pidätti henkeä ettei vaan tulisi rimoja alas... :D Varsinkin tuo putkeen irrotus & muurilta kääntyminen meni hienosti, ihana kun Dracu kuunteli niin hyvin eikä vaan painanut aivottomana menemään niinkuin joskus aikoinaan. Tulos tältä radalta 5 rv, aika -8,27 (etenemä 4,91m/sek) ja sija 25/65.


Harmittaa kyllä tosi paljon kun mulla on kaikki viikonloput tästä maaliskuun loppuun saakka buukattu kaikella muulla ja ei päästä kisaamaan ennen sitä :( Koirahiihtokisoja, duunia, rugbyleirejä & turnauksia, matka Englantiin... Kaikkea kivaa ehdottomasti, mutta aika haaveeksi taitaa SM-kisat jäädä kun tuskin me 6 nollaa + tupla saadaan kahdessa kuukaudessa kasaan. No, en ota stressiä siitä, tehdään kun on kivaa ja rennolla fiiliksellä jatketaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti