lauantai 12. tammikuuta 2013

Something Wicca this way comes

Saanen esitellä perheeni uusimman jäsenen; BLACK ZONE'S GRAND JURY aka WICCANiin meille muutti pahamaineinen ruotsalainen gangsteri, "Monster Merle" :) Mä olen toivonut jo ennenkuin sain Danten, että joku päivä mulla olisi sinisilmäinen red merle... Luojalle kiitos tämä pentu oli se mulle paras luonteeltaan ja kasvattaja sitä mieltä, että se on ehdottomasti tämä, olisin varmaan nimittäin sortunut tähän vaikka luonne olisi ollut mikä! Mutta Wicca on ihan täydellinen <3 <3 <3

Wicca oli pentueensa suurin narttu (8vk vanhana painoi 4,6kg) joka oli vain 200g vähemmän kun pentueen isoin uros (red merle uros). Pentueen pienin narttu painoi vain 3,15kg (se jolla isot valkoiset sukat). Eli toivottavasti tästä ei nyt tule mikään ihan medikokoinen, vaikka aika pieniä ne kaikki oli ;)

Wicca on luonteeltaan hyvin rohkea, sosiaalinen ja leikkisä. Ei ollut pentueen "bitch", mutta kuitenkin kovin (tai kuten kasvattaja sanoi, vähiten pehmeä). Wiccalla on energiaa, muttei ollut pentueesta se kaikkein touhukkain, vaan otti lungisti myos. Juuri sellainen hyvä yhdistelmä virtaa ja hermorakennetta josta mä pidän.

Lisää meidän pennunhakumatkasta, pennuista ja Wiccasta tulee reissupostauksessa varmaan huomenna! :)

7 kommenttia:

 1. Onnea uudesta perheenjäsenestä! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea! Arvelinkin että otat merle-tytön... nautinnollisia pentupäiviä teille! Vaikka ei se aina niin herkkua olekkaan, mutta pissalammikoista viis, se kaikki muu on niin kivaa!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut pennestä :)
  Jää se painoissa Yolalle, neiti harmaa painoi 8. vkoisena 5450g :D
  Nykyisin neidin strategiset mitat ovat n. 48cm ja 19kg :)

  VastaaPoista
 4. Onnea pentusesta, kovin söpöltä näyttää :-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille onnitteluista :)

  Paula: Hui, jos pentupainosta voi jotain päätellä, niin tästä tulee ihan sintti :D Mut ehkä (toivottavasti) se ei kerro vielä koko totuutta! ;)

  VastaaPoista