perjantai 17. helmikuuta 2012

Kunnonkohotusta!

Koirien toivuttua kennelyskästä ollaan päästy kunnolla nauttimaan talvesta! Ollaan lenkkeilty syvässä hangessa päivittäin ja lisäksi ollaan nyt käyty koirien kanssa lähes joka päivä hiihtämässä. Hankaluuksia aiheuttaa vain se, ettei koiria saisi oikeasti viedä ladulle joten käydään aika, noh, epänormaaleina aikoina :D Muutamaan otteeseen olen mennyt ennen aamuvuoroa, joka tarkoittaa sitä että kello soi klo. 04.00 ja mennään tunniksi hiihtämään niin kerkeän kuudeksi duuniin... Saadaan olla tuohon aikaa ihan rauhassa laduilla ;)Koirat on tosi hyvä vetovaljakko, molemmat tykkää vetää ihan hulluina, Draculla on kuitenkin selvästi parempi kunto tai sit vaan enemmän energiaa sillä Dante hyytyy nopeammin. Pidemmillä lenkeillä pidän noita välillä vapaana, välillä mennään perinteistä ravilla ja sit intervalleina nostetaan tempoa ja (yritän) luistella koirien perässä. Vähän on suuntakäskyt unohtunut viime vuodesta ja jarru-käsky ei koskaan ollutkaan ihan se meidän bravuuri... Mut kivaa on ja hiihtolenkit väsyttävät meidät kaikki aika tehokkaasti! Toivotaan et kelit pysyisi tällaisina mukavina pikkupakkasina ja ne kovemmat pakkaset olis jo takana päin.

"STOOOOOOP!!!"
Rauhallisesti 10km kuluttua....
Mitäs muuta... Muutetaan maaliskuun alussa takaisin Helsinkiin! Tarkemmin Malminkartanoon, jossa siskopuoleni asustaa poikaystävänsä kanssa kolmiossa jossa on yksi tyhjä huone. Siellä asutaan ainakin kesän alkuun saakka, ja sit muutetaan kesäksi iskälle Hakuninmaalle kun niiden kämppä on tyhjänä 2,5kk. Kesän jälkeiset asumissuunnitelmat riippuvatkin sitten siitä, että pääsenko opiskelemaan ja minne :) Jännää!

Oltiin muuten pitkästä aikaa taas viime maanantaina agilitytreeneissä Ojangossa Dracun kanssa. Olipa kiva päästä treenaamaan! Vähän oli hakusessa homma kyllä... En kerennyt kunnolla tutustua rataan, opettelin vaan numerot nopeasti ulkoa enkä kauheasti miettinyt et mikä olis paras ohjauskuvio... Ihan nätisti kuitenkin Dracu kuunteli, tiputtikin vain yhden riman, ja sai siitä sitten palautetta. Puomi ei ollut kauhean hyvä, tuota pitää vahvistaa ensi treeneissä, katsoi ihan liikaa mua eikä ollut kunnon draivi puomin päähän.

1 kommentti: