maanantai 20. helmikuuta 2012

Agilitykisat Masalassa 18.02.

Oltiin kisaamassa pitkästä aikaa Danten kanssa Kirkkonummella, tarkemmin Masalan kuplahallissa. Tarjolla oli kolme rataa kolmosille, kaksi ekaa agirataa ja vika hyppyrata. Tuomarina kaikissa Esa Muotka. Tultiin hyvissä ajoin kisapaikalle ja kerettiin lämpätä oikeen oppikirjan mukaan. Ja seurustelemaan kaikkien seurakavereiden kanssa :)

Eka rata oli ihan peruskiva, ei mikään ylivaikea mutta vähän petollinen. Virheitä tuli tosi paljon eri paikoista, ei siis ollut mitään suurempia "kohtia" paitsi ehkä kepeille vienti... Dante lähti hyvin, saatiin lähto onnistumaan kun istutin sitä vielä edellisen koiran ollessa radalla, menin metrin kaksi eteenpäin, kävin kehumassa jne. Tehtiin oikeen hyvä rata kepeille asti jossa Dante ei heti huomannut keppejä ja kääntyi väärään suuntaan! Noh onneksi bongasi sit kepit ja säästyttiin virheeltä! Tulos 0 rv, aika -3,20 ja sija 7/43. Tuohon keppihärdelliin meni muutama sekunti mutta muuten meni aika nappiin :)


Toka rata oli samantyyppinen, aika perus eikä mitään kamalaa kikkailua, me likes! Mutta rata oli vähän petollinen, sillä nollia ei kuitenkaan tullut mitenkään ihan kamalasti. Taas tein saman lähdossä kuin ekalla radalla ja Dante pysyi hyvin! :) Tehtiin oikein hyvä, napakka rata, ainut mihin meni taas vähän turhaa aikaa oli puomi. Se on vaan hidas, muut kontaktit molemmilla radoilla oli tosi hyvät. Lopussa pyorityksessä kepeille Dante meinasi bongata renkaan, videolta näkee että se katsoo sitä mutta kuunteli onneksi hyvin ja ei mennyt sinne. Tulos 0 rv, aika -4,62 ja sija 5/49. JA TUPLANOLLA!!!! :D :D Ihan mahtavaa, viimeiset kaksi vuotta toi hemmetin tupla on jäänyt viimeisiin mahdollisiin kisoihin ennen SM:iä, ei kivaa ;) Nyt ei sit tarvi stressaa, Dantelta puuttuu vaan kaksi irtonollaa ja sit olis SM-nollat kasassa!


Koska Dantella on jo kaksi hypärinollaa, päätin että jätetään tuplanollafiilis päälle ja juoksin mielummin vikan radan Dracun kanssa nollakoirana! Rata oli toooooosi kiva, vauhdikas ja haastava! Heti alussa olin hiukan huolimaton ja kakkoseste jäi suorittamatta. Noh mitäs turhia, jatkettiin vaan matkaa. Seuraava vaikea kohta oli sellainen liki suora putki josta Dracu kääntyi väärin, tämä oli vaikea ja epäilinkin että osaakohan se tuota. Noh ei osannut joten pitää lisätä treenilistalle. Kepeille lähetys oli hienoa, sain paljon etumatkaa ja irrotus putkeen onnistui upeasti. Tää kohta oli hieno :) Lopussa oleva tiukka takaaleikkaus ei onnistunut, lähin varmaan ennakoimaan sitä liikaa ja vedin Dracun kokonaan pois esteeltä :O Nää takaaleikkaukset on jostain syystä kamalan vaikeita mulle rytmittää Dracun kanssa. Kyllä Danten kanssa onnistuu... Mut kivaa ja vauhdikasta oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti