torstai 12. tammikuuta 2012

Uudenvuoden agilitykisat Hyvinkäällä

Fiksuna likkana ilmoitin molemmat koirat uudenvuodenpäivänä (01.01.2012) Hyvinkäälle kahteen starttiin. Onneksi vuodenvaihde meni omalta osalta normaalia rauhallisemmin ja ei ollut ihan kamala krapula ja univelka päällä :D

Kakkoset aloitti, ekana hyppyrata jonka tuomaroi Esa Muotka. Rata oli ehkä vähän turhankin helppo - nää kakkosen radat alkaa jo kyllästyttää! Lähdettiin ihan hyvällä fiiliksellä radalle mutta Dracu roiski sit rimoja :/ Ihan helppoja kohtia, eikä mun ohjauksessa ollut mitään vikaan, ehkä vikalla rimalla olisin voinut käskyttää aikaisemmin mut kyllä nää meni nyt ihan tuohon Dracun kiirehtimisen ja huolimattomuuden piikkiin. Tulos 15 rv, aika -11,45 ja sija 5/21 (vaihteeksi luokan nopein aika). Kyllä vähän ketutti nuo rimat...


Seuraava rata oli Henri Luomalan tuomaroima agilityrata, jälleen tosi helppo rata, ei oikeestaan mitään vaikeita kohtia. Ennen rataa lämppäsin ja huomautin Draculle muutaman kerran lämppäriman tiputtamisesta, joka varmaan osaltaan auttoi rimoja pysymään tällä radalla vähän paremmin. Päätin myos et me tehään kunnon kontaktit, oli nolla alla tai ei! No heti alussa tuli yksi rima alas, taas Draculta hätäilyä. Tehtiin kuitenkin hyvät kontaktit ja Dracu pysähtyi oikeen nätisti :) Tulos 5 rv, aika -6,42 ja sija 10/22. Dracu liikkui muuten tosi hyvin molemmilla pohjilla, ei liukastellut. Himmailee kuitenkin täällä vähän, joka on siis tosi hyvä! Oppii ehkä ettei liukkaalla pohjalla voi posottaa täysin jos haluaa pysyä psytyssä?


Sit saatiinkin venailla jonkun aikaa maxi3-luokkia, mutta rattoisasti se aika menee lämpimässä hallissa kavereiden kanssa pulistessa :) Danten kanssa eka rata oli Henri Luomalan agirata, oikeen kiva rata jossa sai vähän pinkoa! Dante tuntui tosi innokkaalta, videolta katsoin sit taas jälkeenpäin miten se possuilee alussa, hilautuu eteenpäin aina kun käännän selän!! Murr... Alku meni tosi nätisti, Dante tuli hyvää vauhtia mutta olin sit niin keskittynyt puomin kontaktiin että unohdin ihan miten rata jatkuu, vapautin Danten liian aikaisin enkä kerennyt ohjaamaan seuraavaa kohtaa ja kompastuttiin Danten kanssa putken edessä! Dante suhahti sitten väärään päähän joten tulos hylätty rata. Muuten olin oikeen tyytyväinen rataan, olipa kivaa päästä ohjaamaan kunnolla!


Viimeinen rata oli taas Henri Luomalan, tällä kertaa hyppyrata. Tosi kiva rata!! Haastava, muttei sellaisella järjettomällä pyorittämisellä. Ja taas sai juosta :) Alussa 99% ohjaajista teki kakkosen ja kolmosen väliin sellaisen valssin, joka ei onnistunut kunnolla ja oli tosi huonon näkoinen. Päätin etten tee ainakaan sitä ja sit keksin että siihen sopi täydellisesti meidän bravuuri eli saksalainen! Ja se onnistui TOSI hienosti vaikka itse sanonkin. Päästiin hyvin kepeille, mutta keppien jälkeen piti jatkaa putkeen ja Dante kävi hyppäämässä yhden ylimääräisen esteen joten tulos taas hylätty rata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti