maanantai 2. tammikuuta 2012

Tavoitteet ja toteutumat 2011/2012

Niin vaan se vuosi vaihtui mustana ja pimeänä rakettien paukkeen säestämänä. Vuosi 2011 oli täynnä kaikenlaista uutta ja jännittävää, kuten muutto omaan kotiin, uusi duunipaikka & uusia ei-koira harrastuksia. Vuoteen mahtui kuitenkin paljon hankaluuksia kuten Dracun polvileikkaus, opiskeluhankaluudet ja omat krooniset rahavaikeuteni. Mutta selvitty on vaikka nuudeleita on syoty ihan urakalla ja siitä iso kiitos kaikille rakkaille ystäville, seurakavereille ja koirakavereille ympäri maata!

Vuonna 2011 tavoitteemme ja niiden toteutuminen näytti tältä:


Dante
Agility: FIN AVA, SM-nollat & MM-karsinnat
Tämä saatiin toteutettua jo tammikuussa, vaikka Kennelliitto ei ole vieläkään saanut sitä vahvistettua... Saatiin SM-nollat ja karsintanollat kasaan, mutten jaksanut lähteä Seinäjoelle saakka karsintoihin. SM-kisoissa sijoituttiin AST:n joukkueessa 6. sijalle ja yksilokisassa päästiin finaaliin jossa otettiin hylkäys.

Paimennus: OTDc & OTDd

Ei ollut tänä vuonna kisoja Suomessa eikä muutenkaan käyty Danten kanssa kertaakaan paimentamassa

Luonnetesi

Tämä saatiin vihdoin ja viimein tehtyä ja aika yllättävin tuloksin! Dante sai hyväksytyn tuloksen +153p, laukauskokematon!

Dracu

Agility: maxi3-luokkaan, AVA-kello käyntiin
Koska Draculta leikattiin polvi keväällä ei päästy koko alkuvuonna treenaamaan tai kisaamaan. Aloitettiin agitreenaaminen taas loppukesällä ja kisaaminen syksyllä. Yksi voittonolla saatiin kakkosista ja todella monta "läheltä piti" vitosta tms. Et ei ihan mennyt toivotulla tavalla xD

Toko: FIN TVA

Dracun leikkaus tosiaan esti tokon treenaamisen puolelta vuodelta, ja sit loppuvuosi keskityttiin agilityyn, ei taidettu treenata tokoa oikeastaan yhtään koko vuonna...

Paimennus: OTDscd

Kisoja ei tosiaan ollut joten tätäkään ei saavutettu...

Luonnetesti

Yksi tavoite kuitenkin saavutettiin! Dracu suoritti luonnetestin hyväksytyllä tuloksella +240p, laukausvarma!

Loppuvuodeksi ehkä jotain muuta kivaa ;)

Aikatauluongelmien vuoksi tämä siirtyy sit ensi syksylle!

Stella
Samoilla mennään, eli terveyttä ja pitkää ikää! Stella jäi nyt äitin hoiviin lopullisesti, mä käyn vain silloin tälloin valittamassa että Stella on lihava ja nyt pitää aloittee dietti :D


Siellä äitillä se vieläkin porskuttaa iloisena ja kovin lihavana... Ei auta vaikka kuinka valitan asiasta joka kerta kotona käydessäni, kun Stella haluaa ruokaa niin se saa ruokaa. Mutta kovin on rakastettu ja onnellinen joka on pääasia :)Tuloksellisesti tämä ei nyt ollut ihan meidän vuosi, mutta alan tässä pikku hiljaa oppimaan, ettei elämä ole vain suorittamista ja tulokset ja hulluna harrastaminen vain tulosten vuoksi ei ole enään hauskaa. Vaikka mulla on aussie ja monet harrastavat kaikkea, ei se tarkoita että mun on pakko. Jos en tykkää PK-lajeista, mun EI ole pakko treenata niitä, eikä pk-tulosten puuttuminen koiriltani tee niistä huonoja. Ja sama pätee tokoon. Jos tykkään agilitysta ja haluan keskittyä siihen, se on ok. Ihan sama jos ihmiset sit sanoo että mulla on huonot koirat kun ei niillä ole kuin agilitytuloksia! 


Vuodelle 2012 voisi sitten asettaa seuraavat tavoitteet:
Dante
-agissa FI (H)AVA eli hyppyvalion arvo + SM-ja karsintanollat
-paimennuksessa vihdoin treeniä ja STDd-titteliDracu
-agissa nousu 3-luokkaan, SM-ja karsintanollat kasaan + molemmat valiokellot käyntiin
-tokossa se FI TVA jos treenausintoa tulee, jos ei tule niin ei pakolla
-paimennusta olisi kiva treenata ihan kunnolla ja saada kaikki OTD-tittelit
-syksyllä pentuprojekti :)Stella
-terveyttä ja pitkää ikää mummokoiralle joka täyttää 14 vuotta ensi huhtikuussa :O


Yhteisiä koiratavoitteita olisi vetohiihdossa kisaaminen talvella jos vaan lunta ikinä tulee... Keväällä keskitytään Dracun kanssa agilityyn oikeen urakalla ja itse aion hakea nyt sit vihdoin opiskelemaan! Toivottavasti ensi syksynä alkaisi sitten se opiskelija-elämä! Tämä vuosi mennään ihan fiilispohjalta, jos ei huvita treenata jotain niin ei pakolla. Tehdään mistä tykätään ja ohjaaja opettelee rennompaa asennetta yleisesti kaikkeen ;) Syksyllä iso juttu olisi tuo Dracun pentuprojekti kasvattaja-Isabellen kanssa, toivottavasti saataisiin tämä superyhdistelmä tehtyä ja meille perheenlisäystä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti