torstai 7. huhtikuuta 2011

Leikkaus & 1. päivä

Leikkauspäivä: 

Jätin Dracun aamulla sitten Espoon eläinsairaalaan ja vietin hermostuneet 6 tuntia kotona odottelemassa millon sen saisi jo hakea kotiin! Leikkaus meni ihan hyvin, mutta leikkaava lääkäri Jan Räihä kertoi, että ristiside oli huomattavasti pahemmin revennyt kuin hän oli kuvitellut. Hän kuitenkin jätti sen paikoilleen eikä sahannut ulos. Kuulemma tekee mielellään näin koska ristiside välittää koiralle informaatiota jalasta ja jos sen leikkaa pois ei koira hallitse jalkaansa välttämättä yhtä hyvin. Tai jotain tuon suuntaista :D

Dracu tuli sitten kolmella jalalla konkaten mun luokse ja vikisi kovasti. Kävi sitten makaamaan mun jalkojen juurelle ja nuokkui siinä kunnes kyytimme tuli hakemaan meidät. Jouduin sitten heti lähtemään duuniin joten Ruth joka meidät toi kotiin jäi vahtimaan Dracua kotiin. Kaikki oli kuulemma mennyt ihan ok mutta Dracu oli vapissut ja inissyt koko illan, raukkaparka :( Annoin kotiin tullessani lääkkeet ja ruokaa, Draculla oli ainakin ruokahalut tallella, ja käytiin ulkona pissalla. Annoin toisen satsin Rimadylia sillä Dracu oli selvästi tosi kipeä, itki vain lattialla :'( Vähän rauhottui ja sain nukuttua ihan hyvin, taisi Dracukin olla hiljaa.

Toipilaspäivä 1:

Aamulla Dracu oli selvästi taas kipeä. Annoin lääkkeet ja hieman enemmän rimadylia ja olo parani heti. Tänään Dracu laittaa jo hieman painoa leikatulle jalalle - eilen pomppi vain kolmella jalalla. Käytiin aamulla pissalla ulkona ja Dracu veti mua ihan innoissaan pitkin pihaa! Välillä kinkkasi, mutta välillä kun oli keskittynyt haistelemaan maata käveli ihan hyvin kaikilla jaloilla! Selvästi piristyi kun otin tötterön pois ulos mentäessä. Ei enään vikise, mutta on aika apaattisen oloinen. Olen hieronut ja liikutellut leikattua jalkaa eikä se ole ainakaan kosketusarka. Dracun ruokahalu on jo palannut normaaliksi ja namit kelpaavat. Käy välillä tökkimässä mua ihan kuin normaalisti.

Kohta mun pitää taas lähteä duuniin ja jättää Dracu ihan yksin kotiin. Huolestuttaa... :(1 kommentti:

  1. Voimia paranemiseen Draculle! Prosessi on raskas mutta varmasti vaivan arvoinen! :)

    VastaaPoista