keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Agilitykisat 22.04. Hyvinkäällä (Dante)

Matkattiin Emmin ja koirien kanssa Hyvinkään koiraurheilukeskukseen ATD:n agilitykisoihin pääsiäisperjantaina. Tarjolla kolme agilityrataa kolmosille, kahdessa ekassa tuomarina meille suht. tuntematon Johanna Wütrich ja vikassa Johanna Nyberg. Kolmosia aika paljon, n. 60-70 per luokka. Dracu sai jäädä Emmille ettei innostuisi liikaa tuon koiven kanssa...

Eka rata oli kiva! Tykkäsin tosi paljon radasta, ei semmonen väen vängällä vaikeaksi tehty mutta haasteita kuitenkin. Harmittavasti Dante tiputti yhden idioottivarman riman, päällejuoksussa. En oikeen keksi miksi, mun ajoitus oli kunnossa, en ollut tiellä. Tuntui että osui siivekkeeseen mutten ole ihan varma. Vedettiin loppurata kuitenkin täysillä ja tehtiin kontakteilla se, että juoksin itte täysiä ohi ja vaadin Danten jäämään kunnes sai luvan tulla. Hienosti jäi ja kontaktit tuntui nopeilta. Muuri meni vähän huitasuksi kiireessä ja siitä tuli vielä palikat alas joten tulos 10 rv, aika - ja sijoitus.

Tokalla radalla oli jo paineita tehdä se nolla, sitä tuplaa kun tultiin hakemaan... Tykkäsin taas tosi paljon radasta ja alussa sain hyvän ohjauskuvion. Tultiin kovaa puomille (Dante tuli paljon kovempaa kun normaalisti) ja vauhdin hurmassa jäi sitten puomin alasmeno ottamatta!! Oma syy, olisi Dante sen ottanut jos olisin oikeasti vaatimalla vaatinut, mutta olin ihan vauhdin hurmiossa, kiireellä menossa jo seuraavaa ratakuviota mielessäni. No mikäs tuosta, jatkettiin täysiä ja meikä lähti lennosta muuttamaan ohjausta kun oli jo virhe alla. Tästä johtuen tuli vielä rimoja muutama. Tulos 15 rv, aika - ja sijoitus. Dante teki muuten hienon A:n ja keinun, hyvin jäi kontaktille nyt kun oli vähän enemmän kiukkua käskysanassa mukana ;)

Vikalla radalla ei ollut enään fiilistä kun ei ollut mitään saavutettavaa, mutta lähdettiin radalle innokkaasti (Dante ainakin). Menin tokan esteen taakse valmiiksi tarkoituksena pakkovalssi. Merkkasin Dantelle hypyn kierron selvästi, mutten nähtävästi varmistellut tarpeeksi. Ajattelin, että riittää kun peitän riman... Joo ei riittänyt ja Dante sai heti tulokseksi hylätyn radan kun hyppäsi hypyn väärään suuntaan. ärähdin siitä mutta jatkettiin rataa kun halusin ottaa kontaktit. Possusi kuitenkin heti alkunn keinun, ei jäänyt ja lähdettiin pois radalta. Näitä ei ole Danten kanssa taidettu monesti tehdä aiemmin!

Kaiken kaikkiaan mulla ja Dantella oli molemmilla turhan paljon vauhtia ja juoksemisen riemua havaittavissa. Ohjasin Dantea enempi kuin Dracua ja olin huolimaton. Dantella kanssa ihan liikaa virtaa, tuntui vaan pahenevan joka radalla. Nyt alkaa jo vähän puskea paniikki siitä tuplasta! No kohta alkaa treenit ja saadaan taas hommaan vähän kuria ;)

Tässä vielä Koirakuvat.fi:in Jukka Pätysen ottamia kuvia:

Kierrä!  
Kumpi on vasen??? Esimerkkitapaus siitä, miten EI saa ohjata :D 
Nyt jumalauta...
Vauhti päällä - ohjaajalla ainakin... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti