torstai 21. huhtikuuta 2011

Dracun 2 vk kontrolli

Käytiin Dracun kanssa eilen (ke 20.04) Espoon Eläinsairaalassa kahden viikon jalkakontrollissa. Kerroin lääkärille kuulumisia, hän kokeili ja taivutteli jalkaa ja totesi kaiken olevan oiken priimaa. Oli aika yllättyneen oloinen siitä miten hyvin Dracu käytti jalkaa :) Otettiin vielä röntgenkuvat, saatiin ne taas ilman nukutusta, on Dracu vaan pikku enkeli! Saatiin lupa lopettaa rimadyl, aloittaa liikunnan lisääminen ja vesiterapia. Dracu sai kanssa ekan carthiopen-piikin, jonka mä sain antaa sille :O Sain kaikki pistokset kotiin niin ei tarvi käydä aina lekurissa ottamassa ne.

Dracun lausunto oli seuraava:

"Vasemman takajalan TTA 2 viikon kontrolli. Alkoi käyttämään jalkaa heti leikkauksen jälkeen. Saanut vielä kipulääkettä. Nyt lähes ontumaton.

Ei onnu vastaanotolla. Istuu hieman epäsymmetrisesti. Jalassa normaali liikerata, ei krepitoi, ei arista. Trg: implantit paikallaan, luutuminen alkanut. Tikkien poisto, haava siisti.

Liikuntaa voi lisätä pikkuhiljaa ilman että jalka kipeytyy, voi aloittaa fysio/vesiterapian. Cartrophen aloitetaan (seuraavat 3 noin 5-7 pvn välein). Kipulääke voidaan jättää pois. Seuraava kontrolli kuukauden kuluttua."

Päivän piristys olisi sitten videomuistoja ennen leikkausta. Leikittiin Dracun kanssa vähän ja ystävä videoi. Käytin tilaisuutta harjoitella videontekotaitojani, tässä lopputulos:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti