perjantai 8. maaliskuuta 2013

Taas ollaan puuhattu ja treenattu!

Viime viikonloppuna koirat olivat hoidossa, Wicca isälläni ja Dracu Emmillä. Wicca oli ilostuttanut hoitajiaan ja hurmannut isäni täysin, ja on kuulemma oikein toivottu vieras tulevaisuudessa. Dracu taas oli kiristänyt Emmin hermoja olemalla tuhma :D Vetänyt hihnassa, vahtinut kotia ja käymällä vähän rähisemässä muille koirille agilitykisoissa! Aikamoisen tuhmaa... Emäntä puolestaan vietti viikonlopun Jyväskylässä snowrugby-turnauksessa. Mukava koira/koulu/työvapaa viikonloppu, josta toivutaan vielä keskiviikkonakin.

Meidän joukkue "kukkia ja mehiläisiä" teeman mukaan pukeutuneina :)
Koska maanantaina alkoi väliviikko koulusta, eikä mulla ole koko viikolla kuin yksi duunipäivä, voin huoletta pyhittää viikon koirille. Kuka nyt mitään läksyjä väliviikolla tekee... Viikonloppuna on kyllä rugbyvalmennusleiri, mutta muuten on viikko buukattu niin täyteen kaikkea kivaa et huh huh!

Maanantaina käytiin Purinalla treenaamassa agilitya. Wiccan kanssa jatkettiin keinun alasmenoharjoituksia, mutta nyt lisäsin siihen palkkauksen kontaktialueella. Wicca alkoi heti itse tarjoamaan on/off-asentoa! Lisäksi tehtiin ekaa kertaa tuetun keinun päätyyn juoksua namille, josta sitten nostan sen alas. Oikein reippaasti juoksi korkeuksiin, ja hyvä että mä pidin pannasta kiinni koska muuten olisi varmasti singonnut alas alta aikayksikön... Wicca harjoitteli myös sylkkäriä kahden siivekkeen avulla, pientä säätämistä mutta kyllä se ihan joltain ohjaukselta jo näytti!Dracu harjoitteli puolestaan tuttua teemaa, nimittäin niitä U-putkijarrutuksia. Lisäksi tehtiin Dracun kanssa lähdöstä sivuttaisesteille ohjausta kun mä olen kauempana, ja ohjaan muutaman esteen takaa. Sivuttaisesteen jälkeen oli sit kepit, jonne piti hakea itsenäisesti sivusta, ja jossa tehtiin häiriötreeniä kun juoksin Dracua vastaan sen pujotellessa. Tehtiin myös joitain kepille menoja viskileikkauksesta.

Maanantai-ilta kului sitten Miinan ja belgien kanssa, kun suunnattiin Purinalta suoraan Leppävaaraan ja käytiin lähes tunti kävelemässä pelloilla. Koirat juoksi ja riehui kaikki sovussa, Dracu ja Mimmi tuli myös toimeen, vaikka Mimmi kävi Draculle aina välillä ärisemässä. Dracu ei onneksi halua tapella Mimmin kanssa, joten se vaan ignoorasi sitä. Loppuillan Wicca ja Liida sitten paini sisällä. Kun tultiin illalla puolenyön aikaan kotiin, koirat olivat aika uupuneita :)

Tiistaina oli aamupäivällä jälleen vuorossa agilitya Purinalla. Wiccan kanssa jatkettiin eilisiä keinun ylösmenotreenejä, ja paljon parannusta eilisestä, jolloin se ei meinannut tajuta että nami on siellä päässä. Nyt ei ollut mitään epäselvyyttä, ja koitti varastaa sinne minkä kerkesi, kerran onnistui loikkaamaan alas kun mä en ollu riittävän skarppina... Tehtiin pimeään putkikulmaan hakemista ekaa kertaa. Vein lelun ensin putken suuaukolle, ja muutaman onnistuneen toiston jälkeen siirsin sen jo putken ulostuloon. Toiseen suuntaan meni tosi hyvin, mutta toisessa suunnassa oli vähän vaikeuksia kääntyä oikeaan suuntaan putken lopussa.


Dracun kanssa tehtiin harjoituksia puomilla, josta mentiin edessä olevaan U-putkeen ja vahvistin taas kerran niitä jarrutuksia lelulla. Miten tää voi olla näin pirun vaikeaa! Pitää muistaa Wiccalle opettaa tää hyvin, koska se vie oikeasti ihan hirveesti aikaa kun Dracu lenkittää näistä U-putkista. Puomilla oli yllättäen vähän ongelmia, ei meinannut pysähtyä kunnolla! Okei, tein ilman "alas"-käskyä, mutta haluan että se pysähtyy myös ilman sitä. Noh, jatketaan harjoittelua...

Myöhemmin tiistai-iltana lähdettiin vielä käymään dobossa molempien kanssa. Yleensä Wicca on jäänyt kotiin, mutta nyt otin mukaan kun oli vielä illemmalla ohjelmaa. Tehtiin aika samoja juttuja kuin ainakiseemin, ainut uusi juttu taisi olla dobopallon "liikuttelu" eteen ja taaksepäin etutassuilla. Wicca pääsi kokeilemaan pallon päällä tasapainoilua myös, oikein reipas oli :)Loppuilta kului sitten agilitytreenejä ohjatessa Malmilla, jossa omat koirat sai pääasiassa katsella, mutta tehtiin lopuksi Wiccan kanssa pikkaisen pussiharjoitusta, jossa pussin shn laitettiin narun päässä oleva lelu, ja kun se lähti lelun perään niin se kiskaistiin pussin läpi.

Mitä me seuraavaksi tehdään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti