tiistai 22. maaliskuuta 2011

Talven (toivottavasti) viimeiset kuvaussessiot!

Yhtenä kauniina aamuna heräsin aivan liian aikaisin kun aamuaurinko paistoi silmiin. Yksi kurkistus ulos ja äkkiä koirat hihnaan, kamera olalle ja ulos ottamaan ilo irti upeasta talviaamusta!

Vähän kuljettiin lähimetsässä ja huomasin kivan kallion. Sitten vaan rämmittiin koirien kanssa kainaloihin asti tulevassa lumessa, kiivettiin jäistä jyrkännettä ja sit survoin koiria oikeisiin paikkoihin, huusin että "nyt perkele pysytte siinä!" ja äkkiä alas ennenkuin kerkeävät bongaamaan jonkun oravan ja sit saa toistaa koko touhun... Hetken ne oli, onneksi on kamerassa semmonen räps, räps, räps ominaisuus :D
 

Sit lähdettiin etsimään toista kuvauspaikkaa. Kaukaisesti muistelin et lähikoulun vieressä on valtava pulkkamäki, ehkä siellä saisi jotain. Matkalla huomasin ison tukkipinon ja ennenkuin kerkesin edes komentaa oli Dante hypännyt sinne tutkimaan. No Dracu vaan viereen ja äkkiä kuvat. Sitten Dante bongasi oravan ja lähti menemään... Sana "kurre" on meillä muuten tabu, ellei halua kahta hullua aussieta pomppimaan vauhkoontuneina ympäriinsä!

Sit päästiin pulkkamäelle, joka oli meidän onneksi ihan tyhjä! Vähän harmitti kun liukastelin mäkeä miksi ne liukuesteet on vieläkin muuttolaatikossa, muttei auttanut itku vaan tiukasti kiinni koirista jotka saivat puoliksi vetää mut jäämäen harjulle, josta loytyi aivan upea kuvauspaikka jolle kehoitin Danten hyppäämään. Semmonen ihmeellinen lumen ja puupalojen viritelmä, ei näyttänyt kovin vakaalta mutta Dante ei sano vaaroille ei ;)

 

Loppuajan heittelin sitten koirien uutta lempilelua, pinkkiä wubbaa, jonka Dracu voitti viime agilitykisoista Lempäälästä! Dante sen kyllä on itselleen ominut, vaikka kuinka yritin sille kertoa ettei poika vaan VOI tykätä pinkistä lelusta... Joten nyt Dracu saa tyytyä katselemaan kun Dante leikkii wubballa ja välillä saa leikkiä Danten kanssa kunhan Dante vaan saa aina kuitenkin voittaa.Lopuksi koitettiin vielä yhtä poseeraus-kuvasessiota. Koirat mäen harjalle, minä muutama metri alaspäin mahalleni rukoilemaan ettei ne juokse päälle... Arvatkaa vaan miten kävi - mun naama ja kamera sai koira-ja lumipesun :O

1 kommentti: