torstai 10. maaliskuuta 2011

Agilitykisat 05.03 Lempäälässä

Lähdettiin koirien kanssa jo perjantai-iltana junalla Tampereelle jossa Mira tuli aussieiden kanssa asemalle vastaan. Vietettiin sit iltaa Miralla ja aamulla herättiin aikaisin ja ajettiin kisapaikalle Lempäälän Best-In Areenalle. Koska Miran piti olla koko päivä kisoissa toissä mentiin jo rakentamaan aamulla juttuja valmiiksi. Kisat pidettiin kahdella radalla samanaikaisesti joten päivä eteni varsin hyvällä temmolla ja maxi1-luokka oli heti aamun alussa.

Ekalla radalla oli tuomarina Kari Jalonen. Kyseessä agilityrata, semmonen aika perus yhdellä haastavammalla kohdalla. Kuitenkin kiva rata ja mielestäni 1-luokalle sopiva. Käytiin lämppäreillä hieman muistuttamassa Dracua siitä ettei rimoja saa tiputella ja sit radalle. Jouduin tekemään muutoksen ratasuunnitelmaani hiukan ennen radallemenoa kun tajusin että alkuperäinen suunnitelma ei voisi ikinä toimia. Kaikki meni sitten tosi hyvin ja Dracu piti hienosti rimat ylhäällä vaikka tein aika tiiviitä valsseja. Tulos 0 rv, aika -14,99, sija 1/41, SERT ja siirto 2-luokkaan!! Jei :)

 

Päästiin sitten starttaamaan heti 2-luokassa, jossa tuomarina Anne Viitanen. Rata oli ihan ok, muutama inhottava lähestyminen mutta ei mikään ihan ylivaikea. Dracu tiputti heti tokan riman suoralla, syynä varmaan se että lähdin liikkumaan juuri kun oli ilmassa. Näitä pitää treenata... Lisäksi kepeillä tein takaaleikkauksen eikä Dracu tainnut huomata sitä ja kääntyi kepeiltä väärään suuntaan jonka seurauksena tuli keppien läpi mun puolelle ja siitä tulos hylätty rata. Loppurata meni sitten varsin hyvin, keinulla oli aika siinä ja siinä että saiko pysäytettyä mutta onnistuihan se.
  


Sitten odoteltiin 3-luokan alkua, jossa kisasin Danten kanssa. Eka rata oli Kari Jalosen agilityrata joka oli musta aika semmonen perus kolmosten rata, ei mikään kauhean vaikea. Tein alussa pakkovalssin jota en ole tainnut päästä kokeilemaan montaa kertaa kisatilanteessa. Toimi kuitenkin tosi hyvin ja tehtiin oikeen kiva rata. Dante liikkui hyvin, kontaktit otettiin aika nopeasti ja tulos oli 0rv, aika -6,78 ja sija 3/53. Paljon oli hyviä koirakoita joten tohon sijoitukseen ei voi olla kun superonnellinen :DToka rata oli Anne Viitasen agilityrata ja rataprofiili oli "hieman" erilainen :O Ihmeellinen juoksu/simputusrata, onneksi oli paljon kivempi juosta kun miltä näytti! Vaikka rata tuntui vaikealta oli mulla hyvä fiilis ja tavoite tietty se nolla. Seisoin sitten alussa ihan paikallani ja Dante meni ja tipautti ekan riman! Siis mikä ihme juttu? Tämä ei ollut eka kerta kun näin käy, seison lähdossä paikallani, kutsun ja Dante jotenkin onnistuu kolauttamaan sen ekan riman alas. Hitsi kun en saanut tätä rataa videolla niin ei tiedä varmasti että mitä kävi... Muuten tehtiin tosi hyvä rata, itse kerkesin tosi hyvin ohjaamaan ja tuntui että päästiin oikeesti tosi hyvin eteenpäin. Vähän varmistelin kontakteja enemmän kun viime radalla ne tuli otettua niin nippa nappa. Tulos 5 rv, aika -6,97 ja sija 19/52.

Loppuilta vietettiin sit taas Miran seurassa ja sunnuntaina käytiin Aussieyhdistyksen vuosikokouksessa. Poikkeuksellisen mukava kokous vaikka asialistalla oli paljon tunteita herättäneitä asioita. Mut verraten edellisiin kauhukokemuksiin vuosikokouksesta... ;) Et semmonen viikonloppu Tampereella, kivaa oli ja pitää tehdä samanlainen reissu taas jossain välissä :)

1 kommentti:

  1. moikka! eksyin tänne sun blogiin ja liityin lukiaks :)) Kiva blogi, tervetuloa vastavierailulle meiän treeni blogiin! :))

    VastaaPoista