perjantai 7. heinäkuuta 2017

Kriminaalit jo 4 kk vanhoja!

Treffattiin Kriminaali-pentueen kanssa viime su-ma pentutreenien merkeissä, paikalla 5/6 pennusta. Sunnuntai-iltana käytiin Espoossa AST:n kentällä tekemässä pentuagilitya minun ohjauksella, ja treenien jälkeen hengattiin varmaan tunti riehuttamassa koiria läheisillä nurtseilla.

Vitsit kun on kyllä taitavia pentusia! Pentuagissa tehtiin keinun alasmenon paukauttelua, putkeen hakemista, estetarjoamisen perusteita, irtoamistreeniä namikipolle ja ohjaajan perään juoksua. Vimma ja Leia ovatkin näitä kaikkia jo tehneet, ja tekivät hieman haastavampia juttuja, kun taas Aina ja Nitti olivat agikentällä ekaa kertaa. Todella hyvin kaikki kuitenkin tekivät sisaruste häiriöstä huolimatta. Kaikki myös ovat hyvin ahneita, ja leikkivät yllättävän hyvin etenkin huomioon ottaen sen, että pentusilta puuttuu varmaan puolet hampaista! Kaikki agilitytreenikuvat.
Treenien jälkeen käytiin ottamassa vielä 4-kuis poseerauskuvat, ja annettiin pentujen riehua (ja isompien kanssa siinä samalla). Puolivitsillä ehdotin, että kokeillaanko joukkokuvaa pennuista. Omistajat sitten innostuivat, ja yllättävän hyvin väsytetyt pennut malttoivat istua rivissä. Anne räpsi aivan ihania kuvia taas kerran, iso kiitos niistä! Kaikki pose-ja riehukuvat.
Aina (Red'n Ready Partner in Crime)
Leia (Red'n Ready Diamond Thief)

Nitti (Red'n Ready Prison Break)
Vimma (Red'n Ready FBI Most Wanted)
Pekko (Red'n Ready Criminal Mastermind)
Maanantaina tavattiin Malminkartanon Sirkuskentällä Tiia Hämäläisen vetämien pentutokotreenien merkeissä. Viime viikon maanantaina oli myös samanlaiset treenit, ja eiköhän tässä loppukesästä tokoilla ihan suht. säännöllisesti. Ihanaa, kun Tiia veti treenit, ja mä pystyin vain rentoutua ihastelemaan super taitavia pentusia! Treenit aloitettiin ryhmänä, jossa pennut muodostivat rivin ja vuorotellen pujottelivat riviä. Tehtiin myös pareina ristikkäin seuraamista, pentuporukan läpi luoksetuloa yms. Lopuksi oli puolisen tuntia aikaa lyhyelle yksilötreenipätkälle, jossa katsottiin mm. seuraamista, perusasentoa, ruutua ja noutoa. Kaikki tokokuvat.


Treenien lopuksi käytiin taas leikkituokioll Malminkartanon nurtseilla, missä pennut leikkivät jo huomattavasti laiskemmin kuin eilen! Ihanaa oli päästä näkemään kunnolla (lähes) koko pentuetta, ja huomata miten paljon omistajat ovat pentujensa kanssa tehneet hommia! Seuraava tapahtuma on suunniteltu elokuun alulle, kun meillä on kasvattien paimennuspäivä Seutulassa, jonne myös lähes kaikki Kriminaalit tulevat kokeilemaan. Jospa joku innostuisi myös paimennusharrastuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti