sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kevät tulee, juoksut ei

Päivitin tämän blogin nyt uuden kennelnimeni "alle", ja samalla uudistin hieman ulkoasua :) Banneri ja tausta oli vaikea saada samanvärisiksi - samalla värikoodilla olivat kuitenkin lopulta eri värisiä joten nyt tuo on ainakin mun ruudulla aika lähellä, muttei ihan... Kommentoikaahan jos ne ovat räikeän eriväriset!

Päivät juoksevat eteenpäin hurjaa kiitoa kohti kevättä, aika lailla kaikki lumi näyttäis jo ainakin täältä Helsingistä sulaneen ja kentät ovat jo tokoilukunnossa! Kohta varmaan pistetään AST:n agilitykenttäkin kuntoon ja treenikausi pääsee kunnolla käynnistymään. Otin Wiccalle agilityn ryhmäpaikan, Draculle en kun jos sille tulee ne pennut. Mun jalka on kovasti kuntoutumassa, ja hyvältä näyttää ja tuntuu :) Pikku hiljaa alan olemaan jo aika lailla entiselläni, eihän tällä jalalla (tai kunnolla...) vielä mitään maratonia juosta, mutta ollaan me vähän agilitya tehty ja rugbytreeneissä olen ollut mukana tekemässä juoksu-ja ketteryysharjoituksia. Viikon päästä olisi Dracun kanssa Lotta Vuorelan koulutus, siellä varmaan aika hyvin voin jo tehdä!

Dracun pentuprojekti on hyvällä mallilla. Käytiin tekemässä uroksen omistajan haluama brucella testi (yleinen sukupuolitauti Saksassa ilmeisesti...) Mevetissä ja negatiivista tuo (yllätys yllätys) näytti. Paperit on kaikki kunnossa ja nyt vain odotellaan juoksujen alkamista... Olisi voineet kyllä alkaa jo, mulla on yksi viikko lomaa jo takana ja kaksi edessä ja sitten jatkuu duuni ja onkin kiva alkaa säätää vapaata. Mut eipä voi tuolle oikein mitään, alkavat kun alkavat, varmasti huonoimpaan mahdolliseen saumaan :D

Ollaan tavattu ahkerasti kiinnostuneita pennunottajia ja olen vastaillut mailitse myös kyselyihin. Mitään hurjaa sähköpostiruuhkaa ei ole tullut, mutta liki kaikki kiinnostuneet ovat olleet todella hyvältä vaikuttavia koteja! Itseäni ilahduttaa etenkin se, että suurin osa tulevista pennuista saattaisi hyvinkin jäädä tänne pk-seudulle, jolloin niiden kasvua ja kehitystä pääsisi seuraamaan läheltä ja voin järkkäillä kaikkea kivaa koulutusta. Toivotaan nyt että kaikki menee hyvin ja saadaan pentuprojekti kohta kunnolla käyntiin!

Jos haluaa seurata meidän "kennelin" kuulumisia kaikkein nopeiten, niin käykäähän tykkäämässä facebook-sivuistamme: https://www.facebook.com/kennelrednready

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti