maanantai 9. joulukuuta 2013

Jos elämä ois helppoo...

... niin mulla ei jatkuis viides kuukausi sairaslomaa :/ Kesällä murtunut jalka jouduttiin leikkaamaan kolme viikkoa sitten, ja elämä on ollut lievästi sanoen aikamoista kaaosta! Koirat ovat olleet hoidossa ympäri tuttavapiiriä ja mä olen muuttanut toipumisajaksi äitille Pasilaan. Täältä on helpompi päästä keskustaan kouluun ja äiti on auttanut onneksi koirien hoidossa myös. Kolme tuskaista viikkoa kainalosauvilla takana, kolme edessä. Toivottavasti vuodenvaihteessa saan bootsi-kipsin pois ja voidaan jatkaa normaalia elämää... Onneksi mulla on näin paljon ihania ihmisiä jotka auttavat noiden koirien kanssa, iso kiitos heille!!!

Dracu on majaillut jonkin verran Tiian ja bc-Ruutin kaverina Espoossa, ja Tiia on käynyt juoksemassa Dracun kanssa kolmet agilitykisat nyt marras-joulukuussa! Hienosti Tiia ja Dracu ovat menneet, ihan pienestä välillä kiinni ettei oltaisi juhlittu nollilla :) Mutta niin se nopean koiran kanssa menee, että pienikin lipsahdus tai ajoitusvirhe ja Dracu kerkeää jonnekin omille teilleen.

Wiccan 1-vuotissynttäritkin kerkesi lipua ohi ilman suurempia fanfaareita, mutta pentusesta on kasvanut nyt iso tyttö! Ensimmäinen juoksukin oli marraskuussa. Aikamoista! Viimeksi kun käytiin Xena-siskoa moikkaamassa niin punnittiin tytöt ja molemmat painoivat tismalleen saman verran; 15kg. Wicca on muutaman sentin korkeampi ja pidempirunkoinen, honkkeliversi0o, kun taas Xena on kompaktimpi ja sillä on isompi keskivartalo. Korkeutta Wiccalla on n. 50 cm.

Wiccalla on nyt selvästi päällä mörköikä, se puhisee ulkona muille koirille ja pimeällä myös ihmisille. Muuten Wicca on kyllä oma, herttainen itsensä. Nukkuu kainalossa, tottelee kiltisti ja huutaa kun on yksin. Katsotaan jos tammikuun puolella olisi vähän ylimääräistä rahaa ja käytäisiin Wiccan kanssa läpivalaistuksessa.

Alla muutama hieno Tiian ottama kuva Wiccasta, Xenasta ja Dracusta syksyltä :)
1 kommentti:

  1. Jaksamista kipsin kanssa! Nopeasti se aika menee. :)

    Dracun ohjaus on kyllä opettavaista. Sen jälkeen Ruutin kanssa meno tuntuu helpommalta. ;)

    VastaaPoista