sunnuntai 25. elokuuta 2013

Miten tää meni taas tähän kesäyhteenvetoon?

Tuntuu että joku kesä blogi unohtuu ihan täysin, ja sitten kesän lopussa havahtuu kertailemaan kesän kuulumisia? Mihin kaikki ne lämpimät ja aurinkoiset kesätunnit oikein katoavat?

Tää kesä on ollut varsin tapahtumarikasta, mutta aika laiskaa koiratreeni-ja kisaamisrintamalla. Kisattiin jokunen agilitystartti, joista ainut mainitsemisen arvoinen oli Ylöjärvellä pidetty Agirotu. Koska se reissu oli ehdottomasti tapahtumarikas, voisin kirjoittaa siitä ihan oman postauksensa.

Kesän toinen koirakohokohta oli Sipoossa järjestetty ASCA paimennuskoe. Ilmoitin Dracun ihan hetken mielijohteesta, mutta yllättäen suoritettiin hyväksytysti molemmat radat! Läpi meni ankkojen alokasluokka (started) ja lampaiden avoin (open) luokka. Dracu sai tittelin STDd ja ensimmäisen legin titteliin OTDs. Joten nyt on koossa kaikki alokasluokan eläinten tittelin :)

Wicca on viettänyt tosi suuren osan kesästä mun siskon perheen kanssa mökillä, jossa se on leikkinyt lasten kanssa kuulemma klo 9.00-21.00 taukoamatta ulkona. Dracu on myös ollut varsinkin nyt elokuussa jonkun verran hoidossa kun mulla oli jalka kipsissä. Koirilla menee hyvin, eipä mitään kummempaa raportoimista siinä suhteessa.Muita kesän kohokohtia olivat ehdottomasti kaikki mahtavat rugbypelit sekä treenit, joissa suurimmassa osassa koiratkin oli mukana kannustamassa. Elokuun ekana viikonloppuna lähdettiin rugbyturnaukselle Tukholmaan, ja MENOmatkalla sinne mä menin ja mursin jalkani Viking Linella... Kaksi viikkoa meni sitten jalka kipsissä ja nyt kun siitä on liki neljä viikkoa, alkaa kävely olemaan normaalia. Varmaan vielä menee kaksi viikkoa ennenkuin olen valmis palaamaan rugby-ja agilitykentille!Kesän suurin kohokohta oli kuitenkin ehdottomasti se, että mut hyväksyttiin Helsingin Yliopiston Valtiotieteelliseen tiedekuntaan opiskelemaan yhteiskuntapolitiikkaa! Hyvästi Viikki, ruutupaidat, inhottavat koulukaverit, kemiat ja kotieläintiede. Ei ollut mun juttu, toivottavasti valtsikka on enemmän se mun juttu. Vähän jännittää että kuinka vaativaa opiskelu on, sekä kuinka aikaa vievää. Olisi kuitenkin kiva keretä harrastamaan aktiivisesti koko syksy ja talvi.

Vielä yksi pieni muutos, me muutetaan jälleen kerran! Kesä asuttiin Kauniaisissa, mutta 1.9. muutetaan koirien kanssa Pitäjänmäkeen! Löysin ihan unelmakämpän todella lähellä Purinaa, rugbykenttää ja Talin hulppeita ulkoilumaastoja. Kyseessä on kolmen hengen kimppakämppä, jossa yhdellä kämppiksellä on tolleriuros Luka ja mitään poismuuttopäivää ei ole asetettu, eli saan asua siellä toivottavasti muutamaa kuukautta pidempään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti