keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Ne leikkii! Ne leikkii!

VAROITUS! Jos kärsit pentukuumeesta - tai saatat olla altis sille - suosittelen sulkemaan silmäsi nyt ja sulkemaan tietokoneesi kannen ennenkuin olet yhtä kriittisessä tilassa kuin minä (liki sairaalahoitokunnossa).

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Isabelle oli postannut facebookiin taas kuvia n. 3,5 viikkoa vanhoista pennuista, ja ne on kehittynyt viikossa aivan mielettömän paljon. En voi uskoa, miten nopeasti ne kasvaa! Tuntuu, että juurihan ne vasta syntyi, mutta toisaalta samalla tunttu että Dracu on ollut poissa kotoa ikuisuuden...

Pennut olivat saaneet maistaa kiinteää ruokaa ensimmäistä kertaa, ja olivat kuulemma ahnein pentue mikä Isabellellä oli koskaan ollut, kävivät ekalla ruokintakerralla lautasen kimppuun kuin hyeenalauma!

Kuvista päätellen ovat myös aloittaneet Isabellen asunnon tutkimusmatkan, aloittaneet kunnon leikkipuuhat keskenään ja kulkevat oikein vikkelästi pikkuisilla jaloillaan. Lisäksi Isabellen lapset tekevät kyllä ihan mahtavaa työtä totuttaen pennut aivan kaikkeen mahdolliseen, käsittelystä ääniin ja kummallisesti käyttäytyviin ihmisiin :)

Nyt alkaa kuulemma näkymään jo joitain pieniä luonne-eroja, mutta niitä en nyt lähde spekuloimaan, muuttuvat kuitenkin viikottain, katsotaan sitten lähempänä luovutusikää. Myös pentujen turkin värissä ja tyypissä on näkyviä eroja. Isabellen mukaan muistuttavat ehkä enemmän Billie-mummon (eli Spiron emän) pentuja kuin Fame-mummon (Dracun emän) pentuja. Pikkuisia, punkeroita palleroita kuitenkin ovat :)

Dracukin on saanut tottua aika täydellisesti lapsiin pentu"lomallaan"
Jipii, uusi ja ihmeellinen maailma!
Vasemmalla punainen uros, oikealla punainen narttu. Aika identtiset lapset :)
Onko mitään ihanampaa kuin sylillinen täynnä leikkiviä, pieniä monstereita <3
Awww, pnainen narttu osaa ottaa rennosti
Pieni nassu ja tassut <3 
Pennuilla ja lapsilla on universaali leikkiin kutsumiskieli :)
Punainen narttu 2 ihmettelee, että voikohan tätä maistella, kiivetä vai mitä?
Narttu 1. näyttää kyllä niin paljon mini-Dantelta ettei ikinä <3
Merlet! Edessä narttu, takana uros. 
Huomaa kyllä kokoeron! Merle poika ja narttu 2.
Tutti suussa on hyvä olla :)

1 kommentti: