sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pennut 1 vk vanhoja

Tai tarkemmin 8 pv, mutta aika lähellä. Mun oli valitettavasti lähdettävä jatkamaan "normaalia elämää" takaisin Suomeen sunnuntaina, joten kerkesin viettää vain kolme päivää pentusien kanssa. Onneksi Isabelle päivittelee mulle sitten tuoreimpia kuulumisia ja kuvia!


Isabellen luona asuu tosiaan tän pentueen molemmat isoäidit, eli Dracun emä Fame ja Spiron emä Billie. Molemmat pääsivät tutustumaan pentuihin kun Dracu oli pihalla. Myös Isabellen lapset ovat jo käyneet innokkaasti tutustumassa pentuihin. Siellä on lasten kanssa muutenkin kyllä semmoinen härdelli koko ajan päällä, pennut tulevat tottumaan ihan kaikkeen ääneen ja touhuun ;)


Kaikki ovat kuulemma kasvaneet hyvin vaikka Draculla onkin todella pienen näköiset tissit. Ilmeisesti maitoa kuitenkin riittää. Jännä juttu, kait tuo voi vaihdella narttukohtaisesti... Dracu tulee kuulemma myös todella hyvin toimeen Famein ja Billien kanssa, ja nauttii kuulemma koiraseurasta.

Isabelle kertoi myös, että hänen on pitänyt ottaa kaikki sanomalehdet pentulaatikosta pois, sillä Dracu keksi "uudelleensisustaa" pentuboksissa niin, että se repi kaikki sanomalehdet palasiksi ja sitten piilotti pennut niiden alle :O Siellä oli ollut kauhea huuto kun pennut eivät meinanneet löytää maitobaariin sanomalehtien ja peittojen alta...


Sellaista tältä saraa, päivittelen näitä etäkuulumisia aina välillä ja varmaan mennään yhden suomalaisen pennunottajan kanssa katsomaan niitä kun ovat se 6vk vanhoja :)

Red merle narttu

Red merle uros
Red bi (?) narttu, ekana syntynyt, harjoittelee kävelyä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti