maanantai 5. maaliskuuta 2018

Etsitään Maarulle uusi koti!

Sijoitusnarttuni Maaru (Origine II's My Kind Of Trouble) on Ranskasta tuotu 1v9kk vanha työlinjainen narttu, joka etsii tosiaan uutta sijoituskotia!

Täältä löytää Maarun koiranetistä, ja täältä Maarun oman sivun. Kiitos Anne Barck uusista kuvista Maarusta!
Maaru palasi minulle helmikuun alussa koirasta johtumattomista syistä, ja on elellyt meillä nyt kuukauden jo kun ollaan pohdittu että mitä sen kanssa tehdään. Se on varsin helppo ja kiva hoitokoira, sillä arkikäytös on kunnossa, sen voi jättää ongelmitta kotiin, tulee hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa, ei vahdi, on ihmissosiaalinen, ei hauku ovikelloa (toisin kuin omat), kulkee hihnassa nätisti ja sitä voi pitää vapaana myös ongelmitta. Ollaan lähinnä vähän puuhailtu Maarun kanssa agilitya omien koirien treenaamisen ohessa, Maarulle on opetettu ihan alkeet vasta, mutta se tekee kivalla asenteella hommia. Jos Taika ei olisi ihan saman ikäinen niin pitäisi Maarun kyllä itse, siinä on paljon potentiaalia kasvaa todella siistiksi agilitykoiraksi! Se taistelee lelusta tosi hyvin, mutta keskittyy hyvin ja oppii nopeasti. Lisäksi se on arjessa tosi nopea, ketterä ja atleettinen!

Maaru etsii aktiivista kotia, jossa se saisi etenkin liikuntaa runsaasti. Se on hyvin fyysinen, ja tykkää kaikesta eniten juosta ja riehua koirakavereiden kanssa. Kotoa löytyvä koiraseura olisi iso plussa. Lisäksi koska haluan jatkaa sen sijoitussopimusta, olisi koti mieluiten täällä Etelä-Suomessa. Maarulle on tehty lähinnä ihan pohjia eri lajeihin (agility, nose work, paimennus) ja siitä saisi "pilaamattoman" treenikaverin, jonka kanssa voisi kuitenkin alkaa heti treenaamaan ihan kunnolla!

Jos yhtään alkoi kiinnostamaan, niin rohkeasti minulle viestiä facebookissa tai shanti.karinen@gmail.com. Kerron mielelläni lisää, lähetän Maarusta videoita ja sitä saa tulla tapaamaan. Maarulla ei ole kiire täältä minnekään, joten se oleskeleen mun luona kunnes löytäisi sen täydellise oman kodin.

3 kommenttia: