keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Kriminaalipennut esittäytyvät

Kriminaalit täyttävät huomenna jo 15 viikkoa eli 3,5 kuukautta! Kuinka aika rientääkin... Ekat rokotukset ovat jo takana, ja ensi viikolla olisi vuorossa tokat rokotukset. Ensimmäiset hampaat olivat irronneet viime viikonloppuna yhteistreenien jälkeisillä riehuilla.

Ollaan treffailtu pentujen kanssa vähän pienemmillä porukoilla, kerran Nitti (Cyde) liittyi seuraan Mikkelistä, Rauhaa (Louisea) ei olla nähty luovutuksen jälkeen. Lähinnä olen nähnyt Leiaa (Nancy) ja Vimmaa (Bonnie), kun ovat sattuneet samoihin tapahtumiin. Kaikki ovat kyllä tosi sosiaalisia, reippaita ja osaavat jo ihan hirveän paljon kaikenlaista! Tosi reippaita ja osaaviaomistajia kaikilla tuntuu olevan, en voisi olla tyytyväisempi näiden pikkutyyppien kotivalintoihin.

Tässä vielä pienet esittelyt kaikista:

1. Red'n Ready FBI Most Wanted "Vimma" (ent. Bonnie)

Bonniesta tuli Vimma, ja se muutti Espooseen, vanhasta agilityseurastani ennestää tutulle Lotta Franckille. Lotalla on ollut entuudestaan sheltti ja koikkeri, jotka kisaavat 3-luokassa agissa ja he tekevät siinä sivussa tokoa ja rallytokoa. Vimman tulevaisuuteen tulee kuulumaan samoja lajeja. Lotta on tuntenut Wiccan pikkupennusta asti, ja kuulemma haaveillut Wiccan pennusta jo vuosia, etenkin kun näissä mun koirissa tuntuu kulkevan raivokkaita ja vauhdikkaita agilitykoiria suvussa muutenkin! Vimmalla on muuten oma blogi.

2. Red'n Ready Armed And Dangerous "Rauha" (ent. Louise)

Louisesta tuli Rauha, ja nimelle toivotaan kuulemma vastakohtaista koiraa pääosin agilityyn! Rauhan omistaa Sanni Wahlroos, joka kasvattaa aussieita kennelnimellä Ounou. Sanni etsi ulkolinjaista narttua, jota käyttää takaisin omille koirilleen, ja on vuosien takaa jo tuttu agilitysta. Rauha asuu Sannin kasvatinomistajan Laura Pälän luona, ja on siis sijoituskoira. Lauralla on entuudestaan aussie ja parsoni, joiden kanssa hän kisaa 3-luokassa. Rauhasta toivotaan raivokasta ja vauhdikasta agilitykoiraa.

3. Red'n Ready Diamond Thief "Leia" (ent. Nancy)

Nancysta tuli Leia, ja se muutti kasvattini Jedin pikkusiskoksi Anne Barckin luo Espooseen. Annehan on se, joka on ottanut kaikki ihanat kuvat pentueesta! Leia on täydellinen pentu Annelle, joka kuvaa paljon koiriaan, ja siltä on onnistunut poseeraaminen alusa asti luonnollisesti. Jedi on ottanut pikkusiskon siipensä alle, ja ne olivat ekasta päivästä asti bestikset. Leian tulevaisuuteen tulee kuulumaan tavoitteellinen tokoa, agility ja mallintyöt.

4. Red'n Ready Partner In Crime "Aina" (ent. Thelma)

Thelmasta tuli Aina, ja se muutti Nanna Lampisen ja Markus Becksin luo Vantaalle. Nannalla on ollut entuudestaan kaksi aussieta, ja hänet olen tuntenut 10 vuoden takaa jo. Ainasta olisi tarkoitus tulla Nannalle ja Markukselle yhteinen harrastuskoira, ja se toimittaa ainoan koiran virkaa. Ainan kanssa tullaan harrastamaan ainakin agilitya ja tokoa, eiköhän kahden ihmisen harrastuskoirana sen elämä tule olemaan varsin vilkasta!

5. Red'n Ready Prison Break "Nitti" (ent. Clyde)

Clydesta tuli Nitti, ja se muutti Sanna Vuojolaisen luokse Mikkeliin, jossa sillä on koirakaverina suomenlapinkoira Nooa. Sanna oli minuun jo yhteydessä 1,5 vuotta sitten ja odotteli Wicca x Royal-yhdistelmästä pentua. Kun se epäonnistui, jäi Sanna odottamaan "täydellistä pentuaan". Odotus palkittiin, ja Nitti on täydellinen lisäys heidän perheeseen iloisen, sosiaalisen ja aktiivisen luonteensa kera. Nitin olisi tarkoitus jatkaa Nooan jalanjälkiä aktiivisena harrastuskoirana ainakin agilityssa, tokossa ja varmasti he innostuvat kokeilemaan myös muitakin lajeja.

6. Red'n Ready Criminal Mastermind "Pekko" (ent. Sid)

Sidistä tuli Pekko, ja se muutti Vantaalle Anna Vilppaan luo täyttämään koiranpaikan. Ennestään Annalla on ollut harrastuskoirana tolleri, mutta pariin viime vuoteen kotona ei ole ollut koiraa. Anna etsi voimakasluonteista, rohkeaa ja reipasta pentua, ja sellaisen hän todellakin Pekosta sai. Pekko on hyvin itsevarma ja tasapainoinen tyyppi, olisin mielelläni itsekin sen pitänyt ;) Pekosta olisi tarkoitus tulla monipuolinen harrastuskoira eri lajeihin.

3 kommenttia:

  1. Ihana esittely :-) Oli mukava lukea millaisiin koteihin pupsit pääsi.

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva kuulla, mihin pennut lähtivät :) Vaikuttavat ihanilta kodeilta!

    VastaaPoista
  3. Nyt vasta muistin tulla kurkkaamaan! Onpas ihana postaus <3

    VastaaPoista