lauantai 10. tammikuuta 2015

Disney-pennut kasvavat, jo 7kk vanhoja!

Huono bloggaaja ja laiska kasvattaja voisi vihdoin ryhdistäytyä ja esitellä kasvatteja vähän täällä blogissa! Lupaan tehdä seuraavan postauksen jossa esittelen pennut ja niiden omistajat vähän paremmin :)

Pennut täyttivät tänään 7kk ja nähtiin viimeksi kaksi viikkoa sitten porukalla. Paikalle pääsivät kaikki muut paitsi Fazer (Red'n Ready Sleeping Beauty). Kohta valmistuva eläinlääkäriystäväni Emmi tarkisti kaikkien paikalla olleiden pentujen hampaat ja purennat - kenelläkään ei huomautettavaa. Jotain yhteiskuvia saatiin myös todisteeksi tapaamisesta. Treffattiin Viikin pelloilla suuren koiralauman kanssa ja kyllä sain olla ylpeä pienistä kasvateistani, jotka käyttäytyivät kaikki oikein mallikkaasti. Todella sosiaalisia ja reippaita pentuja! Kukaan ei aristanut vieraita koiria, ihmisiä tai siskoni lapsia jotka tulivat kanssa moikkaamaan pentuja.

Suuri kiitos etenkin Jedin omistajalle Anne Barckille kaikista ihanista kuvista joita olet ottanut! Myös kiitos Fazerin omistajalle Lauralle sekä meidän "vakkarikuvaajalle" Tiialle :) Näitä kuvia on sit ihana katsella vuosien päästä...

Kaikki kuvat talvisista treffeistä täällä, täällä ja täällä.

Ieva (Little Mermad) ja Jedi (Divine Hercules) marraskuussa
Jedi (Divine Hercules) ja äiti-Dracu
vas Jedi (Divine Hercules), Wicca, Dracu ja Viivi (Snow White)
Koitettii ottaa pennuista yhteiskuvaa...
Kasvattajatäti sai paljon lumisia pusuja <3
Uskomatonta mutta totta, saatiin ryhmäkuva jossa kaikki istuvat paikallaan!
(vas. Ieva, Tinki, Jedi, Piki ja Viivi)
Viivi (Snow White) ja Jedi (Divine Hercules) jahtaavat bc Fizziä
Ieva (Little Mermaid) ja Jedi (Divine Hercules) painivat
Juoksukisa!
Lokakuussa meillä oli myös pienimuotoinen pentuleiri, jonne kaikki pääsivät paikalle. Myös Laura & Fazer (Sleeping Beauty) matkustivat Sodankylästä asti tänne Helsinkiin tapaamiseen! Aloitettiin viikonloppu lauantaina Malminkartanon nurtseilla tokoilun, kuvausten ja pentupainin merkeissä. Illalla ajoimme sitten porukalla Nurmijärvelle tutustumaan pk-hakuun kennel Wirneen kasvattajan Laura Lönnbergin oppeihin. Kaikki pääsivät kokeilemaan yksinkertaista kutsuharjoitusta, ja juoksivat reippaina metsässä namien perässä :) 

Sunnuntaina keli sitten muuttui astetta myrskyisemmäksi, ja kiitin tuuriamme siitä, että oltiin varattu ATD:n halli agilitytreeneihin ja otettu kuvat edellisenä päivänä... Pidin tunnin mittaisen agilityn alkeistunnin jossa käytiin pentuharjoittelun perusteita ja huomioitavia asioita läpi. Treenien jälkeen oli tiedossa vielä pentujen leikittämistä Malminkartanon nurtseilla. Todella kiva viikonloppu, oli ihana nähdä kaikkia samassa paikassa!

Kaikki kuvat leiriltä täällä, täällä, täällä ja täällä


Fazer (Sleeping Beauty) treenaa
Fazer (Sleeping Beauty) treenaa
Ieva (Little Mermaid)
Ieva leikkii 
Jedi (Divine Hercules) treenaa
Jedi treenaa
Piki (the Beast) leikkii
Piki ja saalis
Tinki (Pocahontas) treenaa
Tinki (Pocahontas) treenaa
Tinki treenaa
Viivi (Snow White) leikkii
Kaikki pennut ja niiden ihanat omistajat :)
(vas. Viivi, Ieva, Jedi. Tinki, Fazer ja Piki)

1 kommentti:

  1. Voi vitsit mitä ihania lapsia! <3 Vähän eri meininki oli "virallisissa" yhteis kuvauksissa viime syksynä :D

    VastaaPoista