tiistai 15. lokakuuta 2013

Syksyn värejä ja fiiliksiä & Wicca 11kk

Kaikkien blogit täyttyvät angstisista "kesä on loppu, paha pimeä ja kurja syksy on täällä", mutta mä ja koirat nautitaan vuodenajan vaihtumisesta. Viileät yöt innostavat kaivamaan lapaset käteen, pipon päähän ja lähtemään ulkoilemaan typötyhjään metsään. Treenaaminen on mieluisaa kun ei ole kamala helle ja onneksi mulla on paljon vapaata päivisin niin valon puutekaan ei haittaa meidän treenejä! Purinalle on ollut aivan ihana kävellä lehtikinosten läpi ja ollaan tokoiltukin jonkun verran.

Eilen oltiin sitten Tiian kanssa päivällä aivan upean aurinkoisessa syyskelissä ensin koirien kanssa lenkillä, ja sitten käytiin treenaamassa tokoa Sirkuskentällä. Malminkartanon nurtsit tarjosivat hyvän paikan ottaa vähän vauhtikuvia, mä heitin palloa ja Tiia räpsi kuvia. Lisäksi saatiin lammesta kaunis tausta poseekuville :) Aivan ihania kuvia, miljoonasti taas kerran kiitosta Tiialle!

Kaikki kuvat TÄÄLLÄ.


Wicca täyttää jo 11kk, ihan kohta vuoden! Tavallaan tuntuu, että vasta Dracun maha vuosi sitten alkoi pyöristyä, ja kädellä tunsi pienten tassujen potkimista ja mylläämistä sen masussa. Jännitin, että montako vauvaa tulee ja meneekö kaikki hyvin. Ihmettelin elämän ihmettä, miten pieniä koiravauvoja voi kasvaa mun Dracun sisällä? Ajattelin, että toista koiraa en kyllä tarvitse, enkä halua....

No onneksi otin, en ole kyllä yhtään päivää kadunnut Wiccan meille muuttamista, enkä pois antaisi pientä blondia merleäni <3 Hieman on ollut mörköilyä ilmassa, etenkin pimeällä. Saattaa puhista yksittäisille liikkujille metsässä, mutta namilla ottaa kyllä heti muhun kontaktia. Olen alkanut pikku hiljaa pitämään sitä lyhyempiä pätkiä koko huoneessa vapaana kun en ole kotona, ja ainakin vielä kaikki on mennyt hyvin eikä ole tuhonnut. Suurin projekti, joka on pakko aloittaa, on opettaa Wiccaa pikku hiljaa olemaan kokonaan yksin, ilman Dracua... Noh, kait sitä kerkeää tässä harjoitella koko loppuelämän!

Wicca alkoi muuten kasvattamaan taas karvaa! Eli ilmeisesti juoksuja ei sitten tähän "karvasykliin" tullut, odottelen niitä sitten seuraavan kerran kun se on pudottanut kaikki karvansa. Aika jännä juttu kun siskot juoksivat jo ja juuri karvanlähdön jälkeen. Ehkä se, että Wicca elää Dracun kanssa voisi jotenkin vaikuttaa sen sukukypsyyteen? Noh katellaan rauhassa, Dracunkin eka juoksu oli vasta 14kk vanhana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti